imam hp6730s 14 mjeseci star laptop, garancija istekla prije dva mjeseca i stroj radi ok, osim što je donji rub poklopca laptopa vruć. i to samo sredina dakle nekih 15 cm ruba, lijeva i desna strana ništa. da li je to normalno?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni se grije pegla dok radi, da li je to normalno?
2. Je li opasno po život?
3. Da li se plastika topi?
4. Jesu li temperature visoke?
Ako je na sva ova pitanja odgovor 'Ne' onda to nije nikakav problem. To je normalno, znaš, komponente se griju...
P.S. Zdravko, svaka ti dala! :)
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
Tamo se vjerojatno nalazi procesor pa se zato grije. To je normalno. Jedino ako se baš previše grije...
Tamo se vjerojatno nalazi procesor pa se zato grije. To je normalno. Jedino ako se baš jako grije...
pa grije se dosta. al sve radi normalno, pa je valjda ok. inače nigdje drugdje na laptopu nema ni blizu tako visoke temperature kao na dnu poklopca.
http://www.speedtest.net/result/832888883.png U školi... 90Mbps DL 6Mbps UL
Kolika ti je temperatura procesora? Pogledaj si u nekom programu npr. Everestu ili Speedfanu.
Sve je u granicama normale 
je li ovo u granicama normale
http://img178.imageshack.us/img178/7672/temp.jpg
malo me brine,jos imam onaj cooler ispod....
To je iznad granice. Na koji cooler misliš? Otvori komp, očisti prašinu, ispuši kompresorom ili nekako. Skini cooler od procesora, promijeni pastu (how to), vrati cooler, pazi da ga dobro učvrstiš i to bi trebalo biti to 
ok pokusat cu,laptop je pa se malo teze...a imam neki cooler ukljucim ga na usb i stavim ispod laptopa i on hladi--inace bez njega mi se gasi laptop...nosio 5 puta na opravak i nista skoro ne urade(onaj lik kaze nakupi se prasine ),ali poslije 5 dana opet isto..jedan mi je lik rekao da je moguce da problem lezi u tome sto zrak ide unutra,a trebao bi van ili tako nesto...
Aha, imaš laptop. A onda ti baš nebih preporučio da sam rastavljaš. Najbolje ti je poslat na servis, ali po mogućnosti ovlašteni. Dakle od proizvođača ako ga ima u blizini. Ili u neki drugi servis ako u ovom nisu ništa napravili.
laptop je uvezen,ali snadjem se vec nekako :D
hvala puno :)
osim što je donji rub poklopca laptopa vruć. i to samo sredina dakle nekih 15 cm ruba, lijeva i desna strana ništa. da li je to normalno?
samo malo, da razjasnimo..vidim da se spominje everest i procesor.
jeli ti pricas o poklopcu ekrana?
tocno gdje ti je znak hp pa ispd njega na dnu?
to je normalno kod svakog modela...sabirnica napajanja ekrana ili kako je vec nzvat,prolazi tim putem.
moj 6715b takodjer ima na tom mjestu znacajnu toplinu.
nema na cemu!
btw, nije bilo loše (po prvi puta) instalirat speedfan i provjerit dal se procesor pregrijava. više ljudi više zna. :)