Na drugom kompu su mi se odnedavno počeele pojavljivat crtice i točkice tokom igranja.
GPU: ATi Radeon 7500 64MB DDR2 AGP
CPU: AMD Duron 1100MHz
RAM.384MB
MBO:Gigabyte
Jeli mi se cini ili je ovoj grafickoj dosao kraj?
Na drugom kompu su mi se odnedavno počeele pojavljivat crtice i točkice tokom igranja.
GPU: ATi Radeon 7500 64MB DDR2 AGP
CPU: AMD Duron 1100MHz
RAM.384MB
MBO:Gigabyte
Jeli mi se cini ili je ovoj grafickoj dosao kraj?
Nemam senzor na grafi,ali nebih rekao da je,jer sam prije mjesec dana detaljno očistio i ventilator i stavio novu termalnu pastu. Proc se ne pregrijava - Temparatura u loadu: 70C
mozda osla grafa ja sam imao crte u raznim kad mi je otisla...ono kod startupa crte raznih boja
mozda osla grafa ja sam imao crte u raznim kad mi je otisla...ono kod startupa crte raznih boja
...to znam da je do memorije.
Ali ovo kod mene, nije uvijek,nego samo kod iscrtavanja 3D grafike.
Nemam senzor na grafi,ali nebih rekao da je,jer sam prije mjesec dana detaljno očistio i ventilator i stavio novu termalnu pastu. Proc se ne pregrijava - Temparatura u loadu: 70C
To je za tebe normalna temperatura i nije pregrijavanje?
to je poprilična temperatura...vjerojatno se grafa grije (probaj je dotaknit-nemoj da te struja pri tom drmne
)
To je za tebe normalna temperatura i nije pregrijavanje?
To je normalna temparatura u loadu tog CPU-a. AMD Duron 1100MHz Socket A
Grafa se ne pregrijava sigurno. Jedino ak je otplovila,tamo gdje netreba...
probaj reinstalirat drivere, takve stare grafe se ne pregrijavaju
probaj reinstalirat drivere, takve stare grafe se ne pregrijavaju
To znam. Reinstaliro drivere i o5 ista stvar. Pokušat ću i WIN reinstalirat pa vidjet...
Možda je softverski problem ali smrdi na probleme s memorijom na grafičkoj kartici. Ako ti ništa ne upali probaj nekim programom malo spustiti frekvenciju memorije na grafičkoj iako je vrlo mala šansa da bi to moglo pomoći.