Grafička zuji

poruka: 10
|
čitano: 2.080
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Grafička zuji

Pozz, imam problemčić, zapravo nije problem, grafička je pod garancijom..

Uglavnom, kad igram neku zahtjevniju igricu i naravno čim vent na grafičkoj mora radit navećim okretajima ono zuji užaaas. Grafička je pod garancijom, kupljena u 2 - 3 mjesecu preko Portia
Koga da pitam za popravak, kome da se javim, šta da radim?
Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Grafička zuji
Hrvek1909 kaže...

Uglavnom, kad igram neku zahtjevniju igricu i naravno čim vent na grafičkoj mora radit navećim okretajima ono zuji užaaas. Grafička je pod garancijom, kupljena u 2 - 3 mjesecu preko Portia
Hvala

jel zuji plastika( stvaranje vibracija) oko ventilatora ili bas ventilator stvara zujanje?

||| Core™ inside ||| ;http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/SoldierStippy/ ; http://nl.xfire.com/profile/2fu2l/
14 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...
Hrvek1909 kaže...

Hvala

jel zuji plastika( stvaranje vibracija) oko ventilatora ili bas ventilator stvara zujanje?

Misliš na ovu plastiku na ovih rebrastim vragovima? Plastika oko ventilatora?

EDIT: Baš vent, plastiku sam sad pipo i držo ništa, a kad i najmanje pipnem vent po sredini prestane.. No vjerovatno zato što se smanje okretaji

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.12.2013 23:19 (Hrvek1909).
17 godina
Grafička zuji

Jesi ju probao očistiti, jel i nakon toga zuji?

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Jesi ju probao očistiti, jel i nakon toga zuji?

Ma čista ko suza :)

13 godina
neaktivan

Ukoliko lopatice ventilatora nisu polomljene svakako reklamacija unutar garantnog roka, adekvatan i kvalitetan aftermarket VGA cooler nije jeftin, a sam ventilator danih karakterisrika nije lako pronaći, ovdje dodaj još evenutualne troškove poštarine i zamjene?, zato račun i garancija pod ruku i VGA u servis!

14 godina
neaktivan
Hardwhelper!!! kaže...

Ukoliko lopatice ventilatora nisu polomljene svakako reklamacija unutar garantnog roka, adekvatan i kvalitetan aftermarket VGA cooler nije jeftin, a sam ventilator danih karakterisrika nije lako pronaći, ovdje dodaj još evenutualne troškove poštarine i zamjene?, zato račun i garancija pod ruku i VGA u servis!

Ja sam ti inače iz Nove Gradiške, nemamo ti mi nikakvog servisa u gradiški koji se bave takvim stvarima (bar koliko ja znam), to su sve eksperti koji niš ne znaju i onda naprave još gore sr..

Gdje da šaljem na servis, kakva je procedura, koliko moram čekat?
Lopatice nisu polomljene, čini mi se da je u ležaju neki problem..

12 godina
Grafička zuji

Na kutiji ti je zalipljen garantni list pa vidi na njemu ko je ovlasteni servis il ju salji Portiu di si ju i kupija

nicky.sl
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo link na uvjete kupnje navedene trgovine, pri dnu stranice imaš podatke za kontakt. Sve lijepo piše, kao kupac si nakon primitka (i možda plačanja otkupnine) pošiljke potpisao dostavnicu, preuzeo robu, uglavnom potpisom dostavnice prihvatio si uvjete kupnje!

Jamstveni list je trebalo biti negdje uz ambalažu, kopiju računa ukoliko nisi dobio prilikom primitka pošiljke zatraži putem WebShopa ili kontaktiraj Isporučitelj-a za izradu kopije.

Dakle uz račun i Jamstveni list u Jamstvenom roku pošalji karticu u ovlašteni servis, popis ovlaštenih servisa imaš uz Jamstveni list isto kao i na WEB-u proizvođača kartice, uistinu vjerujem ukoliko si robu kupio putem WebShop-a da neće biti problem eventualo na Web-u naći ovlašten servis, SRETNO!

14 godina
neaktivan
Grafička zuji

Pozdrav,imam isti problem sa grafom,samo kaj je stara 9500gt. Jel se moze nekako rjesiti to zujanje venta podmazivanjem ili sl.?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice