Grafička ne daje sliku... zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 2.221
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Grafička ne daje sliku...

Prije godinu dana složio sam si konfiguraciju u Vemilu. Sve je radilo perfektno 6 mjeseci, a onda je jednog dana grafička (Powercolor HD PRO) jednostavno prestala davati sliku. Frend mi je preporučio da sve iskopčam iz struje i ponovo ukopčam nakon pola sata. Proradilo je. No, stvar se ponavljala sljedećih dana... Sve dok jednog dana više ni na koji način nisam mogao pokrenuti stvar. U Vemilu sam zbog garantnog roka dobio istu novu u zamjenu. Radila je super 3 mjeseca, a onda je sve počelo iznova, na potpuno isiti način. Sada sam u zamjenu dobio Powercolor XT, radila je ravno 7 dana i stvar je opet ista kao i prije. Molim vas da mi netko pomogne kakvim savjetom... Unaprijed hvala svima.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Grafička ne daje sliku...

A očito nije ona zar ne?

Evo ovako možeš promjenit ploču ili napajanje.....

Probaj prije napajanje i to je to........i daj cilu konfu možda mi je nešto promaklo...

Tikviči vladaju svijetom!
13 godina
neaktivan

Pozz,

imam problem uzeo sam graficku i maticnu ne nesto bajno vec u skladu sa financijama.

prvi put kada sam stavio graficku u utor davala je sliku sve ok radilo,medjutim poslije prvog gasenja i ponovnog paljenja sve radi ali nema slike,ugasim opet izvadim grafu pa je vratim upalim daje sliku ugasim i opet upalim opet nema slike,znaci samo prvi put daje sliku od kada ubacim grafu u utor a ne znam koji je problem da li maticna podrzaje grafu ili nesto drugo uglavnom evo nazivi pa POMOZITE.

maticna    MSI 865PE NEO3-F

graficka    ATI Radeon 2400 pro HD 512 mb AGP 8x

da li su kompatibilni ili je ensto drugo problem .

hvala unaprijed

SaBe

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Dali su ti postavke u BIOS-u postavljene u redu?
Ovdje kaže da ta matična podržava AGP 4x i 8x, pa vjerovatno ima i opciju promjene(?)

Meni se ovako odokativno čini da bi sama grafička mogla biti upitne ispravnosti.
Ako imaš kakvu sličnu na raspolaganju ubaci je na svoju MB, pa vidi jeli radi ok.

I am the Bad Guy?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice