Grafička kartica 8400m GS

poruka: 3
|
čitano: 1.446
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Grafička kartica 8400m GS

Pozz...

Radi se o laptopu Acer Aspire 5720z koji je pao sa možda metar visine i dobro se stresao. Memorija i HDD su ok.

Problem je sa prikazom na ekranu što se može vidjeti u priloženoj slici.

Pošto laptop ima odvojenu grafu ja sam 95% siguran da je do grafe. Do monitora nije jer je ovo slika sa externog monitora koji se ispravan.

Sad imam 2 pitanja:

1. (manje važno) Ima li možda netko kakvog iskustva, i kolika je zapravo mogućnost da je problem u matičnoj?

2. (jako važno) Pošto ne znam kakva je situacija sa grafama u laptopima, da li nova grafa mora biti točno ova koja je došla na laptopu? Vidio sam još neke grafe koje bi se fizički mogle spojiti na ovaj laptop. Sad me zanima kakva je stvar sa tim, da li baš grafa mora biti kompatibilna ili je dovoljno da fizički odgovara? Moram kupiti novu grafu a ovih orginalnih gotovo ili nema ili su mi preskupe...

Prikaz na ekranu Prikaz na ekranu
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Grafička kartica 8400m GS
SnakeST kaže...

Pozz...

Radi se o laptopu Acer Aspire 5720z koji je pao sa možda metar visine i dobro se stresao. Memorija i HDD su ok.

Problem je sa prikazom na ekranu što se može vidjeti u priloženoj slici.

Pošto laptop ima odvojenu grafu ja sam 95% siguran da je do grafe. Do monitora nije jer je ovo slika sa externog monitora koji se ispravan.

Sad imam 2 pitanja:

1. (manje važno) Ima li možda netko kakvog iskustva, i kolika je zapravo mogućnost da je problem u matičnoj?

2. (jako važno) Pošto ne znam kakva je situacija sa grafama u laptopima, da li nova grafa mora biti točno ova koja je došla na laptopu? Vidio sam još neke grafe koje bi se fizički mogle spojiti na ovaj laptop. Sad me zanima kakva je stvar sa tim, da li baš grafa mora biti kompatibilna ili je dovoljno da fizički odgovara? Moram kupiti novu grafu a ovih orginalnih gotovo ili nema ili su mi preskupe...

ne kuzim se oko laptopa al probaj ga na monitor spojit .. pa vidi sta ti daje 

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.9.2013 22:58 (Damir1908).
12 godina
Re: Grafička kartica 8400m GS

Kao što sam već napisao, priložena slika je sa vanjskog monitora koji je ispravan.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice