Fujitsu Amilo A1650G problem

poruka: 5
|
čitano: 1.238
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
F-Siemens Amilo A1650G problem

Ovako totalno sam izludio više,navedeni lapotp je radio sa starom tipkovnicom i odjedom se srušili windowsi jer je tipkovnica otišla bogu za kurira,do prije par dana je radio na usb tipkovnicu no sad kad sam naručio novu tipkovnicu i zamjenio loš HDD neradi ni jedna tipkovnica i nemogu ući u BIOS.

Međutim kad uštekam miša ili samo num pad upale se prilikom paljenja kompa.

Najveći problem je u tome što sam negdi posija adapter za hdd 2.5/3.5 i sad nemam na čemu staviti wine da vidim di je greška.

Resetiranje BIOSA nije pomoglo pa me strah da je matična propjevala.

Hvala za savjete unaprijed {#}.

P.S.

E da i kad mi učita boot cd nemogu stisnuti ni jednu tipku da mi boota sa cd-a hehehe.

Možda mi samo malo triba odmora da se misli slegnu.

So say We All
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: F-Siemens Amilo A1650G problem

Kažeš Windoze otišle zbog "neispravne" tipkovnice???

Isključi "novu" (i neispravnu tipkovnicu) internu tipkovnicu i uključi perifernu USB-tipkovnicu!

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.10.2014 15:30 (Hardwhelper!!!).
16 godina
neaktivan

Ne krivo sam napisao,prvo otišli wni,onda nakon toga tipkovnica otišla jer jednostavno nije radila prilikom reinstalacije windowsa,ovu novu sam probao kod frenda jer paše na njegov laptop,a moja stara je stvarno krepala.

Zato pretpostavljam da je matična u pitanju.

USB tipkovnica ne reagira uopće.probao sa 4 komada,ali laser na mišu recimo se upali.

So say We All
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Fujitsu Amilo A1650G problem

Nemaš druge no uključiti "ispravnu" intrernu" tipkovnicu zatim u BIOS-u (ako postoji opcija) enabliraj podršku za USB-periferiju... ako je od strane "stare" tipkovnice "dobila" ploča, BIOS nema opciju podrške za USB periferiju... preostaje ti pokušati ExpressCard>USB proširenjem ALI pitanje je hoće periferija putem navedenog adaptera biti prepoznata? pokušaj... 

16 godina
neaktivan

thx probat ću......

So say We All
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice