kao prvo i prvo, gtx 260 je dx10, ima brzu sabirnicu ali je gddr3,896mb rama, kod hd5770 je to gddr5 i jos je 1gb rama, veci klok na memoriji i samom gpu, dx11, novija tehnologija izrade, i manje trosi.
"gtx-ica je sad kod njega i s njom ima vise fpsa na vecem monitoru nego kad je imao hd 5770."
"gtx-ica je sad kod njega i s njom ima vise fpsa na vecem monitoru nego kad je imao hd 5770."
ne nego je to dio pitanja iz prvog posta, kako je moguce da sa slabijom grafom ima vise fps-a?
navedi argumente po kojima je tebi jača, a ne samo vikat nije nije. ajde molim te, da vidim.
de vidi link šta piše sa desne strane koja je bolja
i da imaju karakeristike iste nVidia je bolja imam AMD R9 270X i uzmam samo AMD ali nVidia je bolja za moj pojam
jel debata gotova
dobro, hvala decki, ispricavam se ako sam nekoga nekako uvrijedio, dobio sam informaciju da je hd 5770 jaca, ocito je kolega isto bio u krivu. sad je na kolegi da odluci sta ce dalje, hvala jos jednom svima.
Ak ti kolega koristi win 7 imaš patcheve za fx seriju procesora od microsofta pa nek skine,pomažu za igre koje nisu optimizirane za 6 i više jezgri.