Eksterni disk instalacija OS

poruka: 5
|
čitano: 4.466
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

nabavio sam ekstarni disk Seagate Barakuda LP 1000520 od 1 TB.everset kaže da mu je brzina 5900 rpm.1.da li se na njega može instalirati xp home i ubuntu i je li brži od sadašnjeg WDC WD 2500 koji već imam u kućištu?2.da li se seagatov disk može izvaditi iz kutije pa da napravim zamjenu da eksterni ide u kućište a ovaj WD da mi bude eksterni za pohranu podataka,muzike,filmova i sl.?hvala unaprijed

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Možeš bez problema instalirat na njega OS.ili zamijeniti ako su iste dimenzije

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

priznajem malo sam ne pripremljen postavio pitanje.nakanadno tražeći nađoh da se XP NE MOŽE instalirati na externi disk.na internom već imam WD od 250 gb imam instaliran licenciiran xp home i ubuntu 10.4.1.već duže vrijeme imam problem sa restartom računara.inače paljenje,rad,sve igre i gašenje rade normalno al restart neće bez pomoći gumba na kućištu pa sam mislio uraditi reinstal windowsa.ako je instalacija na externi disk ipak moguća onda ne bih radio preinake.i na kraju,uz veliko hvala,kako se otvara externi disk(da znam za svaki slučaj)?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Eksterni disk instalacija OS

Kako se instalira windows XP na externi disk ? Isto kao i na interni ? Jer sam instalirao na externi pa mi prilikom onog ucitavanja kad se pokaze logo WINDOWS XP pojavi plavi ekran s nekim tekstom i pise da restartam komp ako se prvi puta to pojavilo ili uklonim novi hardware ako se to ponavlja :O 

ⓑⓤⓖ░░▒▓███✰✰►◕‿◕◄✰✰███▓▒░░ⓑⓤⓖ
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2012 21:59 (tony THE Noob).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice