- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vjerovatno HDD, probaj popraviti bad sector-e sa ovim:
http://hddguru.com/software/HDD-LLF-Low-Level-Format-Tool/
zaboravio sam napomenuti, sad računalo radi ali u safe mode with networking. normalan način ne mogu pokrenuti jer učitava windowse i učitava i učitava...
senaid, ovaj tvoj program u potpunosti briše sve s hard diska?
zaboravio sam napomenuti, sad računalo radi ali u safe mode with networking. normalan način ne mogu pokrenuti jer učitava windowse i učitava i učitava...
senaid, ovaj tvoj program u potpunosti briše sve s hard diska?
Da, ali šta ćeš, vrijedi isprobati, ja sam sa njim 2 stick-a i jedan HDD popravio, pa vidi.
To je Low-Level formatiranje, ako sektor nije oštećen fizički, trebalo bi pomoći.
Ali pazi, ja sam sa drugog diska formatirao taj problematični-kontaš?, kakva je situacija kod tebe?
A kako bi formatirao disk sa kojeg se pokreće ta aplikacija?
, ako misliš da je disk svakako odi i uzmi novi, cijena im je prihvatljiva, a kapacitet barem što se mene tiče odličan, tako da kupovinom disk-a nećeš puno izgubiti, imaš Ultimate Boot CD?, probaj sa njim pokrenuti razne testove, testiraj RAM, HDD,....
http://www.ultimatebootcd.com/
Skini, snimi na medij i radi testove!
Kada si već podigao windows, onda instaliraj Hd tune i sa sporim skenom ako se javlja bad sector čak i više tada ti treba novi hdd a ove koji ima bad morat češ maknut i neisplati stavit kao sekundary jer se može dogodit ako stavlja sliku ili dokumente kao backup jer kod kopiranja slike ili dokumente i ako se odluči kopirat na koji bad sector tad više nisu moguća kopiranja ibit će sve više bad sectora. Razlog tomu što kada ima bad sector jer kada igla naleti na bad sector i nemože dalje učitavat kao da je zarobljen u mjestu. Ako imaš nešto važno stavi si na USB stick ili na DVD kao backup a onda nabaviš novije i staviš natrag i onda si miran...
Šta ćeš tu ti mi nemožemo ništa, prije kupovine diska, provjeri napajnje i priključke na ploči, a dobro sad ako si pri lovi, novo napajanje bi itekako leglo(bolje naravno), a ako nisi ili neželiš izdvajati lovu za PSU, zamjeni disk sa 4-pinskim napajanjem.
kakva zamjena hard diska hehehe. 6.90 kuna. ata power kabel sa 4 u 15 pina.. hard radi da je milina. stisnem tipku za paljenje na kućištu i za 14 sekunda sam već na desktop lol
kakva zamjena hard diska hehehe. 6.90 kuna. ata power kabel sa 4 u 15 pina.. hard radi da je milina. stisnem tipku za paljenje na kućištu i za 14 sekunda sam već na desktop lol
Drago mi je da si izašao iz te situacije, sad si bogatiji za jedno informatičko isustvo
.