U Device Manager-u pise "Unknown device" zaključana tema

poruka: 8
|
čitano: 4.810
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
U Device Manager-u pise "Unknown device"

Prije svega Pozdrav {#}

Nadam se da cete mi pomoci ga rijesim ovaj problem.Dakle prije 7 dana sam instalirao novi sistem(Windows XP SP3)i imam onaj CD sa svim driverima i sve je bilo ok.kada sam jucer upalio laptop prikaze mi da je novi hardver pronaadjen i da za njega nisam instalirao driver.

Da li mozda znate u cemu je problem?Da mi nije mozda nije uletio neki virus?ilitrebam instalirati driver za HDD?

Evo i slika

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: U Device Manager-u pise "Unknown device"
pruna123 kaže...

Prije svega Pozdrav {#}

Nadam se da cete mi pomoci ga rijesim ovaj problem.Dakle prije 7 dana sam instalirao novi sistem(Windows XP SP3)i imam onaj CD sa svim driverima i sve je bilo ok.kada sam jucer upalio laptop prikaze mi da je novi hardver pronaadjen i da za njega nisam instalirao driver.

Da li mozda znate u cemu je problem?Da mi nije mozda nije uletio neki virus?ilitrebam instalirati driver za HDD?

Evo i slika

Molim više info, a premalo si dao a nisi naveo koja je marka i model i to moraš navesti!!!!!! Inače nismo vidoviti da znamo što je!!!

Nenad
12 godina
neaktivan

Hvala na brzom odgovoru.

Marka laptopa je Siemens Fujitsu Amilo Pro V3515.

Na slici se vidi da neki nepoznat uređaj nema driver.kako bih mogao da provjerim koji je to uređaj ako neko zna?!

16 godina
neaktivan

nije to nikakav problem, neki neistalirani driveri, možeš probati pod unknown device desni klik

pa eventualno properties, reinstall driver...

kaos
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Instaliraj Windows 7 ili Windows 8. Problem riješen.

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Jurra kaže...

nije to nikakav problem, neki neistalirani driveri, možeš probati pod unknown device desni klik

pa eventualno properties, reinstall driver...

Hvala mnogo.Pokusao sam kako ste mi vi rekli pa ije uspjelo pa sam otisao desni klik>uninstall i to je to.HVALA jos jednom{#}

12 godina
neaktivan

Problem je rijesen!

Hvala svima koji su pokusali pomoci!{#}

16 godina
neaktivan
pruna123 kaže...

Pokusao sam kako ste mi vi rekli pa ije uspjelo pa sam otisao desni klik>uninstall i to je to.HVALA jos jednom{#}

I šta si time dobio? Opet će ti se pojavit upitnik jer očito nešto fali. Upitnici u device manageru se ne pojavljuju bezveze:)

Prati upute iz ovog posta:

http://www.bug.hr/forum/topic/ostale-hardverske-teme/trebate-drivere-vas-hardver-zatrazite-ih-ovdje/189247.aspx

World Championships: 7, GP started: 308, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,566
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice