Cudan zvuk kod paljenja kompa

poruka: 13
|
čitano: 4.591
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Ovako imam novi komp i dosad nisam imo nikakvih problema  ali komp mi je skoro stalno ukljucen.

Zadnje vrijeme mi se desava da kada palim komp cujem neki zvuk iz kucista kao da se traktor pali,  taj zvuk prestaje kada ugasim nakon toga komp i ponovno ga upalim.

Sto bi to moglo bit,  to me brine,   pomozite ?

Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

odakle ti dolazi zvuk?

otvori stranicu pa poslusaj....pa javi =)

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Zvuk paljenja traktora sam doživio s HDD kad su pred kraj.

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma ne vjerujem da je hard jel mi komp nije ni pola godine star i sve mi radi normalno. ( ali ne iskljucujem mogucnost imam Wd a cuo sam da se ono znaju kvarit).

Ono sto je cudno taj zvuk ce se pojaviti samo na 1 paljenje ,    inace kada zapalim komp neki drugi put sve okay nema tog zvuka.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Cudan zvuk kod paljenja kompa
Da li je iz hdd-a??
Samo otvori kuciste, pogledaj odakle je pa reci. Necemo nagađati
17 godina
neaktivan

dali se zvuk nakon nekoliko minuta smiri sam od sebe ili tek kad ga ugasis?

jel ti koji kabel u ventilator udara ?

potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Cudan zvuk kod paljenja kompa
Real98 kaže...

Ovako imam novi komp i dosad nisam imo nikakvih problema  ali komp mi je skoro stalno ukljucen.

Zadnje vrijeme mi se desava da kada palim komp cujem neki zvuk iz kucista kao da se traktor pali,  taj zvuk prestaje kada ugasim nakon toga komp i ponovno ga upalim.

Sto bi to moglo bit,  to me brine,   pomozite ?

Hvala

neki od venta je pri kraju pa pri paljenju bude bučan a kad malo proradi onda se taj zvuk nečuje  otvori pc i za tren moreš ustanovit koji vent proizvodi buku veču neko obično

I Jadantisi
15 godina
neaktivan

to je i meni i otkrio sam koji je problem,problem je u ventu od graficke,cini mi se da krba negdje ili je previše zategnut pa da sad ne otvaram novu temu može
li mi itko reći što da radim?

AMD ATHLON 4600+ x2 DUAL CORE 2.4 GHZ (2gb of ram) /ATI RADEON 3600+ HD SERIES (512mb), HDD:160GB DDR2
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pozdrav,imam takodjer u zadnje vrijeme cudan zvuk pri paljenju kompa...opisao bih to kao tihi rafal...nadam se da nije hdd posto je tek 6mj star....hvala na svakom savjetu..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Cudan zvuk kod paljenja kompa
marjag kaže...

pozdrav,imam takodjer u zadnje vrijeme cudan zvuk pri paljenju kompa...opisao bih to kao tihi rafal...nadam se da nije hdd posto je tek 6mj star....hvala na svakom savjetu..

Zvuk u računalu može proizvesti neki od pokretnih djelova računala ili zvučnici.

Pokretni djelovi su:

-djelovi u optičkom uređaju

-djelovi u hard disku (osim ako nije ssd)

-ventilatori - na procesoru, grafičkoj kartici, napajanju i kućištu

-zvučnici - mali zvučnik unutar kućišta koji govori o stanju računala prilikom bootanja i vanjski zvučnici za multimediju

Eto - zaviri u kućište, osluškuj, eliminiraj ono što nije da na kraju otkriješ što proizvodi "rafale". Isključi komponentu po komponentu i doći ćeš do rješenja.

14 godina
neaktivan

ok,hvala ti...sad cu se pozabavit time......pa javim koja je dijagnoza

14 godina
neaktivan

opticki uredjaj je,kad otvaram ladicu isto se cuje..tako da mi je laknulo...srecom nije hdd...hvala ti jos jednom

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
marjag kaže...

opticki uredjaj je,kad otvaram ladicu isto se cuje..tako da mi je laknulo...srecom nije hdd...hvala ti jos jednom

No problemos, drago mi je da sam pomog'o.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice