Ovako imao sam samo XP PRO SP3 na jednoj particiji i nikada nisam imao priliku isprobati Vistu, baš iz tog razloga sam odlučio instalirati Visu na drugu particiju... dakle želio sam dual boot jer ne želim se rješiti XP-a... i tako ja danas instaliram Vistu Ultimate na drugu praznu particiju, poslije toga instaliram drivere za matičnu, mrežnu, zvučnu i drivere za ATi PCI-e grafičku i sve je radilo perfekt... par puta sam se prebacivao sa Viste na XP i obratno... ali zadnji put kada sam bio na Visti instalirao sam firefox, adobe shockwave, flash player i nod 32 (hmm mislim da je to to') još sam malo surfao po netu... par minuta poslije toga resetiram ja komp i odaberem Vistu na boot ekranu i počelo mi se loadati i odjednom zastane i nestane na trenutak slike na ekranu(1-3 sec) a nakon toga dobijem ovaj BSOD: http://img185.imageshack.us/img185/9194/p2260715.jpg probao sam opet resetirat komp i podići Vistu ali opet se to događa
Ako bi netko mogao reći što se događa?
KONFIGURACIJA:
MBO: Gigabyte GA-G31M-S2L
CPU: Intel e2180 @ 2.0 GHZ
GPU: PCI-e Powercolor ATi x1950 Pro 256MB AC
HDD: Seagate Barracuda 160 GB (Prva particija 80 GB i na njoj je XP SP3, druga particija također 80 GB) i Maxtor 80GB (Prva particija 40 GB, druga također 40 GB i na njoj je Vista Ultimate SP2)
RAM: 1x 2GB
PSU: 400W
NAPOMINJEM:
1. Ovo pišem na XP-u... XP radi i sada normalno bez ikakvih problema kao i prije instalacije Viste...
2. Mogu ući u safe mode na Visti

, i tako resetiram ja komp i probam bootati Vistu no međutim opet se pojavio isti problem i tako odem na XP i googlam i nađem ovo: