Avermedia Live Gamer HD problem hitno

poruka: 3
|
čitano: 1.181
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina

Kupio sam avermedia live gamer hd karticu za snimanje gameplaya na pc-u.

imam nekoliko problema...

za pocetak imam ati radeon hd 4870 x2 graficku karticu (dvi izlaz) i samsung syncmaster t240 monitor(dvi ulaz i hdmi ulaz).

monitor mi je po defaultu 1920 x 1200, ali sam ga prebacio na 1920 x 1080 jer je to max rezolucija koju podrzava avermedia kartica... nakon puno prestekavanja kablova i raznih isprobavanja (igranja s dvi i hdmi adapterima) dobijem uvijek nekoliko situacija. ili mi pise out of range u programu za snimanje. ili bude drugi problem, a to je da mi slika na monitoru ili ima jako lose boje, ili bude rastegnuta. ako zgasim da je rastegnuta onda isto ima cudne boje.

a cak i kada dobijem nekakvu sunjavu sliku i stisnem tipku za snimanje, cijeli komp mi se srusi i dobijem blue screen...

ima li netko kakve prijedloge? za ovo out of range?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ovo"out of range" ti znači da su ti postavke prikaza grafe previsoke za tvoj monitor.Stavi frequency na 60 Hz ili 72Hz,ako imaš drugačije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Avermedia Live Gamer HD problem hitno

Na 60 vec je... Ali uspio sam vec nekako spojit da snima. Sad imam drugi problem. Kad je na 1080 onda mi monitor ili graficka scaleaju sliku preko ćcijelog ekrana pa je ona izduzena. U ati catalystu sam orobao to rjesit ali mi ne da...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice