ATi Radeon HD3870 X2 - Defekcija slike

poruka: 10
|
čitano: 2.054
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Pokrenem neku igricu i igram nekih 2-3 min i onda se igrica sruši: primjer.exe has stopped working....

Pokrenem li igru ponovno opet ce se srusiti. Odem li u google chrome sve se dogadja kao na slikama, na kraju nakon nekog vremena ispise da se srusio graf driver.
Slika je onda opet defektirana.

Stvar rijesava reset kompa...

Do cega je to? Smrdi mi jako na drivere. Znam da je ATi inace jako los s driverima, pogotovo za MultiGPU sustave. Takodjer citao sam da 3870 X2 ima jako problematicne drivere. Inace su mi se prije cesto rusili driveri, bar 2x tjedno.  

Koji driveri bi najbolje pristajali mojoj grafi? Da se neruše, i ako je moguće bolje perormanse?

Pomogao sam? Zar nije lakše kliknuti gumb:Hvalaili Thumb Up, nego pisati nepotrebni(spam) post sadrzaja Hvala
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.1.2012 18:22 (xZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

A dali si imao koju drugu verziju drivera da ti je s njima bilo sve normalno ?

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Re: ATi Radeon HD3870 X2 - Defekcija slike
Haf932 kaže...

A dali si imao koju drugu verziju drivera da ti je s njima bilo sve normalno ?

Nikad, uvijek je bilo problema, ili bi se driver rusio u igrama ili bi dolazio BSOD i javljao neku ati dll komponentu...

Samo s različitim verzijama dolazilo je vise ili manje problema.

Ovi driveri me strahota nerviraju kod ATi ja. Jbt naprave grafu, a nisu u stanju programirati dobre drivere za nju. Kao ćevapi bez ćevapa.  

Pomogao sam? Zar nije lakše kliknuti gumb:Hvalaili Thumb Up, nego pisati nepotrebni(spam) post sadrzaja Hvala
15 godina
odjavljen

Traži stare drivere na ATI stranici, rješava problem 100%, istu stvar sam imao sa 4870x2 koju sam imao 1mjesec i iživcirala me toliko k'o niti jedna grafa, nije se grijala jer sam imao Accelera. Samo se driveri ruše i sl.

E8400 3.0GHz, XFX 8800gt alpha dog, Kingmax 4gb DDR2 800MHz, Chieftec 450w, MS vesper, Asus P5KPL-AM ,

1 0 hvala 1
15 godina

Prvo probaj 8.3 verziju skinut , a ako nevalja onda skini i probaj 9.4 ! Te dvije verzije se spominju kao dosta dobre za tu grafu !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Hmmm sad sam skužio da je moj proizvodjač Powercolor.

Znaci ja imam PowerColor Radeon HD3870 X2 1GB GDDR(3 ili 4????)

Nekontam na kutiji pise PowerColor Radeon HD3870 X2 1GB GDDR3 a na sluzbenim stranicama PowerColora je GDDR4???

Hoće li mi onda pasati ovi driveri http://www.powercolor.com/global/support_driver.asp?byclass=1&PSeries=7&PModel=24 

EDIT: Ah sad kontam. http://www.powercolor.com/Global/products_features.asp?id=58 

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.1.2012 20:16 (xZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Mislim da hoće.

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

Mislim da hoće.

Hmm to su stariji driveri, Hoće li se koristiti grafa za obradu HD videa da rastereti proc?

Jer u novoj verziji se moze iskljuciti ili ukljuciti ta opcija, a ovi stari nemaju tu mogucnost....

15 godina

E to neznam, probaj instalirat pa bus videl...

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
odjavljen
xZero kaže...
Haf932 kaže...

Mislim da hoće.

Hmm to su stariji driveri, Hoće li se koristiti grafa za obradu HD videa da rastereti proc?

Jer u novoj verziji se moze iskljuciti ili ukljuciti ta opcija, a ovi stari nemaju tu mogucnost....

Nećeš imati problema sa starim driverima.

E8400 3.0GHz, XFX 8800gt alpha dog, Kingmax 4gb DDR2 800MHz, Chieftec 450w, MS vesper, Asus P5KPL-AM ,
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice