Pozdrav, evo ovako, poznanik se nedavno vratio iz Njemačke i našao praktički na otpadu ostavljenog Fujitsu-Siemens Amilo M3438G, nažalost bez baterije i punjača. Pošto njemu ne treba, dao ga je meni, ja sam naručio punjač preko eBaya, no pale se samo power LED-ovi i čuje se par pokreta iz DVD-roma, i to je sve. USB portove sam probao, daju struju. Kad sam ga otvorio, vidim - ekipa si je uzela memoriju i hard disk, pa me zanima bi li se isplatilo uzeti neki jeftini 512MB modul s njuškala pa da vidim radi li, pa ga s vremenom prikrpati...Zabrinjavajuće mi je što se fan na grafičkoj ne pali, i općenito nema nikakvih znakova života osim ovog gore navedenog, e sad ne znam je li to zbog očitog problema što nema memorije ili bi moglo biti još i nešto drugo (npr. loš procesor/matična/napajanje/nešto četvrto). Dakle do sada sam na ovaj laptop potrošio 100 kuna, isplati li se uložiti još nešto da se vidi je li upotrebljiv ili da odustanem dok još nisam bacio previše para? Laptop ne bih koristio ja, već mlađi brat, tako da za flash/internet/neke starije igre mislim da bi poslužio...
Par slika: