Pozdrav evo zanima me sto mogu s 3d naocalama iz kina, mogu li gledat koje videe na pc i ima li itko koji link
3D naocale
- poruka: 7
- |
- čitano: 4.707
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav evo zanima me sto mogu s 3d naocalama iz kina, mogu li gledat koje videe na pc i ima li itko koji link
Ne možeš, nikako
Možeš bez problema gledati 3D filmove doma. Podrazumjevam da imaš naočale gdje je jedna plastika plava a druga crvena. Samo da bi doživio neki tip 3D-a onda moraš gledati na velikom ekranu, jer na malom nema razlike. Filmove moraš skinuti koji su 3D. Program koji bi ti onda preporučio za gledanje ti je Cyberlinkov DVD player.Neznam koja je više serija najnovija. Uz to ako imaš nVidia-inu grafičku možeš igrati igre u 3D-u sa njima. Samo što nekon pola sata igranja bole oči kao sam vrag
Na TV u je mnogo bolje
stari moj sto ti lupetas..
prvo te naocale iz kina su pasivne naocale i ako si ih ukro si kreten jer nemozes ih iskoristit na nicemu osim na lg televizorima koji su 3d. ovo sto ovaj lik prica je da ako uzmes cyberlinkov player on ima mogucnost transformiranja 2d sadrzaja u 3d sto je u nekim filmovima ok a u nekim odvratno, to ti je samo dubina, van ne izlazi nista i nije sitina da se na monitoru ne vidi. ubiti to je sve glupost jer za pravi 3d dozivljaj treba izdvojit pare i kupit takav ekran.
Možeš bez problema gledati 3D filmove doma. Podrazumjevam da imaš naočale gdje je jedna plastika plava a druga crvena. Samo da bi doživio neki tip 3D-a onda moraš gledati na velikom ekranu, jer na malom nema razlike. Filmove moraš skinuti koji su 3D. Program koji bi ti onda preporučio za gledanje ti je Cyberlinkov DVD player.Neznam koja je više serija najnovija. Uz to ako imaš nVidia-inu grafičku možeš igrati igre u 3D-u sa njima. Samo što nekon pola sata igranja bole oči kao sam vrag
Iz kina su pasivne naočale, što je već objašnjeno tu
A te crveno-plave su glupost, to je podnosljivo samo za 15min u Minecraftu jer je slika u dvije boje, pojavljuje se grozan ghosting i sl.
što te sa staklima različitih boja još postoje??? O.o