3 beep

poruka: 12
|
čitano: 1.243
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
3 beep

znaci nisam palio komp. 1 tjedan i kupim novi procesor AMD Phenom x4 945 i kada sam ga stavio kada palim cujem 3 puta beep imate pod moj pc mbo i ostalo pa pogledajte do cega bi moglo biti.

evo ovjde imate isti zvuk kao i kod mene: 

Hvala.

Gaming 4ever.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: 3 beep

Provjeri grafičku jel dobro sjela ili ju probaj izvadit, malo prebrisat pinove i vratit nazad. I provjeri jesi dobro uključio dodatno napajanje na njoj.

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.10.2014 16:56 (dandrija).
13 godina
neaktivan
dandrija kaže...

Provjeri grafičku jel dobro sjela ili ju probaj izvadit, malo prebrisat pinove i vratit nazad. I provjeri jesi dobro uključio dodatno napajanje na njoj.

budem probao kada dođem doma ako ima ko jos kakvih savjeta slobodno napisite 

Gaming 4ever.
13 godina
neaktivan
ipak nista i dalje su tri
Gaming 4ever.
12 godina

jesi li resetirao bios kod promjene procesora ? ( mostićem ili vađenjem baterije možeš dok je PC ištekan iz struje)

jesi li na stranici proizvođača pogledao u manualu što ti bipovi znače ( ako ga nemaš doma ) ?

ps: valjda nemoram ja sad guglati umjesto tebe...

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.10.2014 19:29 (AF139).
13 godina
neaktivan
nisam bios reseto samo sam stavio novi proc. gledo sam sta znaci i pise da je do ram memorije a radila mi je sa starim procom.
Gaming 4ever.
15 godina
neaktivan
3 beep

Vrati stari procesor i napravi flash BIOS-a na zadnju verziju a zatim ugradi novi procesor. Najvjerojatnije da imaš staru verziju BIOS-a koja ne podržava novi procesor.

http://www.bug.hr/forum/topic/procesori-mbo/flashanje-bios/3479.aspx

http://www.asus.com/Motherboards/M4A79T_Deluxe/HelpDesk_Download/

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.10.2014 20:20 (phoenix2003).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
3 beep

Neznam da li je kod svakog proizvođača tako, ali npr na web siteu Asrocka piše koja verzija BIOS-a podržava koje procesore. Svakako i to pogledati.

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.10.2014 20:21 (DarioGTI).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DarioGTI kaže...

Neznam da li je kod svakog proizvođača tako, ali npr na web siteu Asrocka piše koja verzija BIOS-a podržava koje procesore. Svakako i to pogledati.

U pitanju je ASUS matična ploča (koliko vidim u popunjenom moj PC) koja za pomenuti procesor zahtjeva novi BIOS.

13 godina
neaktivan
problem je sto sam stari proc prodao... dali je moguce kako flashati na drugi nacin
Gaming 4ever.
15 godina
neaktivan
3 beep

Na toj ploči, ne. Možeš posuditi od nekoga procesor ali najbolje je da odneseš u servis neće biti skupo.

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
budem vodio sutra sa servisom
Gaming 4ever.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice