Pozdrav, prodajem svoju konfiguraciju, pa me zanima dali je korektna cijena s obzirom na starost komponenti i jamstvo.
Hvala
LP
Pozdrav, prodajem svoju konfiguraciju, pa me zanima dali je korektna cijena s obzirom na starost komponenti i jamstvo.
Hvala
LP
Kak mozes uopce pitati da li je cijena korektna kad sve te komponente koje si nabrojao nove dodu 8500kn, a ti trazis 8000...
S obzirom da je sve relativno novo mozes ocekivati 6500kn u najboljem slucaju.
Kak mozes uopce pitati da li je cijena korektna kad sve te komponente koje si nabrojao nove dodu 8500kn, a ti trazis 8000...
S obzirom da je sve relativno novo mozes ocekivati 6500kn u najboljem slucaju.
Znaci ne isplati se prodavati? Onda cu najbolje uzeli jos dodatli laptop neki bezveze, a ovo da mi sluzi vikendom za gaming malo...
BTW hajde mi slozi te iste komponente za 8500
Hvala
LP
Znaci ne isplati se prodavati? Onda cu najbolje uzeli jos dodatli laptop neki bezveze, a ovo da mi sluzi vikendom za gaming malo...
Hvala
LP
Naravno da se ne isplati prodavati nesto sto je staro par mjeseci jer se gubi puno na prodaji.
Isao sam na nabavi redom po komponentama i ispalo je 8500kn, molim, lp.
Hvala
LP
Naravno da se ne isplati prodavati nesto sto je staro par mjeseci jer se gubi puno na prodaji.
Isao sam na nabavi redom po komponentama i ispalo je 8500kn, molim, lp.
Ja sam sve komponente kupio u respektabilnim trgovinama, a u te trgovine se definitivno ne ubraja extreme digital, gdje sa racunom mozes obrisati onu stvar..
Ali hajde, na njusci cu dobiti sigurno 7500 ako nista drugo, to je gotovo slozeno racunalo sa uradenim cable managmentom, windowsima i predinstaliranim igrama... Tko voli nek izvoli kupovati svaku komponentu zasebno u kvazi trgovinama.
Nijedna trgovina u kojoj sam gledao cijene nije bila kvazitrgovina, a ed sam izbjegavao.
Pomiri se da si preplatio komponente i dobro. Osim toga tesko da ce netko uzeti sve skupa pa ces ionako morati prodavati neke stvari odvojeno, al kao sta i sam kazes mozda naleti neka budala pa ponudi 7000kn.
Nijedna trgovina u kojoj sam gledao cijene nije bila kvazitrgovina, a ed sam izbjegavao.
Pomiri se da si preplatio komponente i dobro. Osim toga tesko da ce netko uzeti sve skupa pa ces ionako morati prodavati neke stvari odvojeno, al kao sta i sam kazes mozda naleti neka budala pa ponudi 7000kn.
Ostavljam ga i uzimam jos laptop za sto mi treba :P
Ma koliko god to lijepo i krasno bilo 8 k je previše...I 6500 kn je optimisticno, ploča nije nešto, a i procesor je prva generacija koji polovan ne vrijedi ni 900 kn, ploča max 400 kn i tako redom...Ugl.ne isplati se prodavat kako god...