Ryzen 1600 i RX580 sa monitorom...

poruka: 8
|
čitano: 1.025
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
neaktivan
Procjena - Ryzen 1600 i RX580 sa monitorom...

Pozdrav, prodajem svoju konfiguraciju, pa me zanima dali je korektna cijena s obzirom na starost komponenti i jamstvo.

https://www.njuskalo.hr/pc-racunala/gaming-racunalo-monitorom-staro-2mj-pod-garancijom-oglas-26854760

Hvala

LP

13 godina
protjeran
Re: Procjena - Ryzen 1600 i RX580 sa monitorom...

Kak mozes uopce pitati da li je cijena korektna kad sve te komponente koje si nabrojao nove dodu 8500kn, a ti trazis 8000...

S obzirom da je sve relativno novo mozes ocekivati 6500kn u najboljem slucaju.

7 godina
neaktivan
war3_tft kaže...

Kak mozes uopce pitati da li je cijena korektna kad sve te komponente koje si nabrojao nove dodu 8500kn, a ti trazis 8000...

S obzirom da je sve relativno novo mozes ocekivati 6500kn u najboljem slucaju.

Znaci ne isplati se prodavati? Onda cu najbolje uzeli jos dodatli laptop neki bezveze, a ovo da mi sluzi vikendom za gaming malo...

BTW hajde mi slozi te iste komponente za 8500

Hvala

LP

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.11.2018 13:48 (justmarko).
13 godina
protjeran
justmarko kaže...

Znaci ne isplati se prodavati? Onda cu najbolje uzeli jos dodatli laptop neki bezveze, a ovo da mi sluzi vikendom za gaming malo...

Hvala

LP

Naravno da se ne isplati prodavati nesto sto je staro par mjeseci jer se gubi puno na prodaji.

Isao sam na nabavi redom po komponentama i ispalo je 8500kn, molim, lp.

7 godina
neaktivan
war3_tft kaže...
justmarko kaže...

Hvala

LP

Naravno da se ne isplati prodavati nesto sto je staro par mjeseci jer se gubi puno na prodaji.

Isao sam na nabavi redom po komponentama i ispalo je 8500kn, molim, lp.

Ja sam sve komponente kupio u respektabilnim trgovinama, a u te trgovine se definitivno ne ubraja extreme digital, gdje sa racunom mozes obrisati onu stvar..

Ali hajde, na njusci cu dobiti sigurno 7500 ako nista drugo, to je gotovo slozeno racunalo sa uradenim cable managmentom, windowsima i predinstaliranim igrama... Tko voli nek izvoli kupovati svaku komponentu zasebno u kvazi trgovinama.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.11.2018 13:59 (justmarko).
13 godina
protjeran

Nijedna trgovina u kojoj sam gledao cijene nije bila kvazitrgovina, a ed sam izbjegavao.

Pomiri se da si preplatio komponente i dobro. Osim toga tesko da ce netko uzeti sve skupa pa ces ionako morati prodavati neke stvari odvojeno, al kao sta i sam kazes mozda naleti neka budala pa ponudi 7000kn. 

7 godina
neaktivan
war3_tft kaže...

Nijedna trgovina u kojoj sam gledao cijene nije bila kvazitrgovina, a ed sam izbjegavao.

Pomiri se da si preplatio komponente i dobro. Osim toga tesko da ce netko uzeti sve skupa pa ces ionako morati prodavati neke stvari odvojeno, al kao sta i sam kazes mozda naleti neka budala pa ponudi 7000kn. 

Ostavljam ga i uzimam jos laptop za sto mi treba :P

13 godina
protjeran

Ma koliko god to lijepo i krasno bilo 8 k je previše...I 6500 kn je optimisticno, ploča nije nešto, a i procesor je prva generacija koji polovan ne vrijedi ni 900 kn, ploča max 400 kn i tako redom...Ugl.ne isplati se prodavat kako god...

T.L. - za zahvalu klikni hvala // WoT nick: tomo53nja
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.11.2018 15:42 (Tomo53nja).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice