Evo duze vrijeme odradjujem projekt WPF Browser. Koriatim MSSQL bazu podataka. Imao sam dosta problema oko onih tajnovitih certifikata.
Eto cisto da cujem ako je netko nesto konkretno radio, kako je islo i kako zavrsilo!
Evo duze vrijeme odradjujem projekt WPF Browser. Koriatim MSSQL bazu podataka. Imao sam dosta problema oko onih tajnovitih certifikata.
Eto cisto da cujem ako je netko nesto konkretno radio, kako je islo i kako zavrsilo!
S obzirom da mi se obično neda previše učiti kad vidim nešto novo (svo strpljenje je otišlo na C++ :D), kad sam uvidio količinu novosti u WPFu, odustao sam :D
Ali da izgleda primamljivo, izgleda.
Pod WPF Browser, misliš općenito web browser, ili orijentirano za XBAP aplikacije (pretpostavljam)?
Apliakciju stavljam na server, no glupo mi je da klijent koji otvara aplikaciju kroz Internet Exporer mora imati framework 3.0 ili 3.5...... Pa jel nije malo smijesno :)
Uz to mora ubaciti certifikat u opcije IE jer nemoze otvoriti stranicu (Full trust podrzava sve do otvaranja konekcije s bazom).
Al et, ljudi i to hoce. Al wpf desktop aplikacije dosta sam zavolio. Pa i nemoras nesto posebo uciti ako poznajes vb.net ili c#. Svidja mi se sloboda oblikovanja objekata i u zadnje vrijeme theme koje izlaze za wpf objekte. Recimo ribbon od win 7 sam koristio prije godinu dana, a za druge tehnologije nisam nasao taj novi ribbon.
Pa kaj nije glupo da ako hoces ic na chat koji je u Javi moras imat instaliranu Javu makar se chat vrti u browseru?
Ne kuzim problem s certifikatom. Ako ti je security implementiran certifikatima kaj onda fali? Osim ako ne zelis da ti se svako kači na bazu.