VB - kako napraviti podsjetnik?

poruka: 4
|
čitano: 2.050
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
VB Pomoc

Bok Programeri

__

Evo da vas zamolim ako bi ikako mogli dati kod za ovo:

Npr u program upisem danasnji datum(23.11.2010), pa upisem drugi (30.11.2010) i sada da on meni javi porukom to jest MessageBoxom 3 dana prije da me posjeti, a kada tri dana prodju da mi isto izbaci messageBox, nesto kao posjetnik,

ETO BILO BI LJEPO DA ONI KOJU ZNAJU DA POMOGNU, A NE DA OVI KOJI NEZNAJU SALJU GOTOV PROGRAM, nego bas ocu svoj posjetnik napraviti =)))))

S budalama se ne isplati svadjati jer te spuste na svoj nivo pa zatim te dotuku znanjem

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: VB Pomoc

Imaš klase Timer i Date pa eksperimentiraj.

16 godina
neaktivan
RE: VB Pomoc
Pošteni kaže...

Bok Programeri

__

Evo da vas zamolim ako bi ikako mogli dati kod za ovo:

Npr u program upisem danasnji datum(23.11.2010), pa upisem drugi (30.11.2010) i sada da on meni javi porukom to jest MessageBoxom 3 dana prije da me posjeti, a kada tri dana prodju da mi isto izbaci messageBox, nesto kao posjetnik,

ETO BILO BI LJEPO DA ONI KOJU ZNAJU DA POMOGNU, A NE DA OVI KOJI NEZNAJU SALJU GOTOV PROGRAM, nego bas ocu svoj posjetnik napraviti =)))))

Mozda da imas program u koji samo upises dan na koji te treba podsjetiti, recimo T, i onda s programom čitaš vrijeme sa računala i na T-3 dana prvi podsjetnik a na T drugi.

upotrebiš timer da recimo svaka 2-4 sata provjeriš datum i ako se poklapa sa t-3 ili t opališ message box.

15 godina
neaktivan
VB Pomoc

decki stvaro hvala ljudine ste, ali smislio sam ja malo je kompliciranije alui u svakom slucaju probo sam i radi, ali svedno hvala, deci pozdrav

S budalama se ne isplati svadjati jer te spuste na svoj nivo pa zatim te dotuku znanjem

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice