poceo sam na igri engine sam rekao a uskoro ce i slike
ja čekam slike...
i ja
poceo sam na igri engine sam rekao a uskoro ce i slike
ja čekam slike...
i ja
I pretpostavljao sam da je skinuo onaj besplatni UDK,samo znaj i ako hoces s tim izdat igru moras platiti i to dobru svotu novca
evo kako da dokazem???? bilo kako
Daj nam slike programa koji koristiš i dokle si trenutno došao.
I objasni nama početnicima to programiranje igre kad je tako lako.
Imas temu o ton
Nepitam ja tko ga je napravio nego što ti radiš sa njima.
Ja svejedno još čekam screenshotove programa ili igre...
kako mislis sta ja radim sa njima?
Molim jedan aplauz za ''NOVOG'' Thomas T. Goldsmith
[[[Mani se ćorava posla]]]
I'm lovin' it' -Tactical Facepalm
isus te mazo, ovo je najbolja fora što sam vidio, svaka čast care...
Tnx...
ja cu ti možda pomoči ali isto moram vidjeti screenshotove
daj uslikaj to što radiš sa tim engineom i gotovo
kak onetko poput tebe tako rastura prog. jezike, a e razumije se u CMS sustav?
Evo ti tut:Uđeš u program otvoris igru s engienom i stisnes tipku print screen i onda ideš u peint i stisnes ctrl+V,sejvas i posaljes sliku
Što ti radiš s tim engineo koji su ti ljudi napravili?
Edit: Odgovor na post poviše:
Kako ne kužiš, mi znamo što je taj engine i čemu služi, ne moraš nam dokazivati njegovo postojanje, samo nas zanima što ti radiš sa njim.
Kao da kažeš da si vozač vojnih aviona i staviš slike par parkiranih aviona.
Oprostite doktor nauka,nisam vas prepoznao...
omg svi zatraze screenshot od toga kako ti radis igru a ti nam das link o unreal enginu -.- koda niko nije cuo za to
daj sliku u kojoj ti radis, lako je tako sa neta sliku stavit
Blizzard i EA Games - cuvajte se: stize Mr.Croatian100
Ja bi se prijavio za beta testera ako nije problem. Napisem i review ako treba!
Ey ljudi,vidite da nas zeza...ma to je doktor nauka,samo nas malo lagi sa drugim imenom.
Ma trolla nas
jeli to onaj lik:
-u kojem programerskom jeziku radiš?
-engleskom.
?
:DDDDDDDDDDDDDDD
kinder je odlucio da ce napravit igru i misli da je to kao u map editoru i da ce uskoro biti multi milioner
dečkić, ta slika je premala da bi bila sc tvojeg rada, nemoj nas vise zahebavat trolle jedan
ne mislim ja biti milioner nego radim obicnu multiplayer igru
ako hocete znati taj program je pomogao da se napravi turok, mass efect itd... Unreal Engine 3
Inače ja sam se prije nesto manje od 2 mjeseca (zbog projekta) raspitao o cijeni U3 Enginea... znas koliko je? 750k dolara... NITI JEDNA tvrtka, a kamoli pojedinac si ne moze to priustiti...
Ako si vec htio lagati trebao si reci UT engine jer ga mozes skinuti s odredjenih stranica i rabiti... normalno tu igru NIKAD ne bi smio pustiti u komercijalu jer bi te epic pitao za dozvolu za engine :)
- E ajmo se mi dogovorit pa napravit jedan avion.
Mozemo ga nazvat Bug Forum.
Ja cu dati gume,felge,lezajeve i alumini....- Ko ce sta dati neka napise, pa cemo sloz si avion da odemo do njega da mu pomognemo napravit igru.... ipak je teze napravit igru neg avion :D
- ETO NAS STIZEMO avion vec skoro gotov
Eyy,ma ti si ''car',na kojoj to grafici i monitoru radis,nesto mi je ''prevelika slika''sigurno na mini laptopu i nekoj od 512kb,ili nekoj drugoj,...
Jao izvinite doktor nauka,mislio sam da ste vi Mr.Croatian100...a od kada vi ''doktor nauka zivite u Hrvatskoj?