tracer nemogu se registrirat na forum.
pise mi : (Ovu) e-mail adresu koristi [prije] registriran/a korisnik/ca.
a nisam registriran
a nisam registriran
a nisam registriran
eh, ja sam se regao, ali još nisam dobio mail za potvrdu računa a prošlo je pola sata. hoće li doći?
eh, ja sam se regao, ali još nisam dobio mail za potvrdu računa a prošlo je pola sata. hoće li doći?
Sauron. još nisam potvrdio račun jer nisam primio mail.
Probaj se ponovo prijaviti. Sada sam stavio da je aktivacija računa automatska.
Ovdje još niti jednom nisam stavio informacije o napretku projekta pa evo sada...Beta verzija instalacije.
Mnoge stvari još nisu do kraja rješene (komande za neke gumbe, akcije i sl.), no zato i jest beta verzija :) . Ali aplikacija u pravilu radi ono što treba. Testeri bi već sada mogli malo početi kuditi :)
INSTALL KLIJENT BETA (Build 312)
U rar-u se nalaze 3 datoteke:
OpenInstalKlijent.exe - instalacija
data.cab - testne datoteke za instalaciju
uninst.exe - deinstalacija
Nakon raspakiravanja rar-a postupak je:
1) Pokrenite instalaciju (OpenInstalKlijent.exe), odaberete direktorij i instalirajte testne datoteke.
2) Provjerite da li se kreirao odabrani direktorij i da li su u njemu testne datoteke.
3) Provjerite da li se program nalazi u Add/Remove programs listi
4) Deinstalirajte program iz Add/Remove liste
5) Provjerite da se program deinstalirao (maknuo iz liste i direktorij s datotekama da je obrisan).
Za sada to je to. U planu je još dodati podršku za kreiranje shortcut-a za instalacijske datoteke, dodavanje fullscreen pozadine, odabir jezika itd.. Prijedlozi i kritike su dobrodošli.
Detaljnije o projektu možete pogledati na
http://programiranje.big-forum.net/open-install-open-source-projekt-f50/
malo još dizajn uredit :S
ja sam htio dizajnirat al nestignem sry
nemam nešto puno iskustva u photoshopu al bi mogo probat.
Za sad igleda kao obični install. Čudi me što je malo na engleski, malo na hrvatski (kad se ne prihvati licenca). Folder s fileovima je kreirao, custom path unesen ručno u textbox. Cancel button ne radi, next i back rade. Uredno prikazuje sve fileove koje je instalirao. Ne pita me za overwrite kad drugi put instaliram (ovo moram još provjeriti, jer mi se čini da sam napravio grešku da nisam na isti path instalirao), niti me upozorava da je stvarčica već instalirana. Finish button radi. Pojavio se u Uninstallu (Windows 7). Deinstalacija opet na hrvatski. Nikakav indikator da je deinstalacija uspješno završena. Fileovi koji se brišu se ne pokazuju (kao npr. u instalaciji), tj. nema uopće ništa uvezi deinstalacije osim onog textboxa. Kad se nešto 2x instalira, na 2 različita patha, obriše se samo ono što se zadnje instalirao, a ono prije ostaje (što je valjda normalno O_o).
Nisam imao vremena za detaljno testiranje, ali mislim da je i ovo od male koristi :)
Itekako ;) Zahvaljujem.
U ovoj verziji sam se orijentirao na osnovnu funkcionalnost, a sada će se stvari profilirati, ispravljati i usavršavati.
svaka čast!!!
to je predobra stvar...čini mi se da je sada projekt u odmakloj fazi pa se ipak neču uključivat...
Ustvari nije, Tracer radi na klijent aplikaciji ali manager nismo ni počeli. Koje jezike, tehnologije poznaješ, koliko iskustva imaš?
Htio bih pitati,preko čega povezujete klijent aplikaciju i manager aplikaciju?
Neznam,ali mislim da se mora povezat zbog izgradnje izvršne datoteke klijenta.
preko datoteke. možda i access baze podataka
Ukoliko treba pomoc imam znanja u photoshopu neznam dali mogu pomoc ako tamo nešto dizajniram? :)
Takodjer totalni sam pocetnik u c++ imam znanje petlji i nekih jednostavnijih stvarcica
Nazalost sam tek sada vidio temu.
Znam nesto C-a,php i opcenito web dizajna,ali me i c++ zanima,pa ako nije kasno da se prikljucim?
Nazalost sam tek sada vidio temu.
Znam nesto C-a,php i opcenito web dizajna,ali me i c++ zanima,pa ako nije kasno da se prikljucim?
U skoli ucimo 2,3 razred C.Sad u trecem smo radili od pretrazivanja,preko funkcija,pokazivaca,struktura i datoteka.
Tesko mi je rec koliko znam jer nemogu to s necim usporediti,a zadaci koje radimo u skoli su vise manje banalni.
Mogu rec da mi nije nista problem nauciti,a ovo sto sam ucio,to dobro znam
Ok, regaj se na forum pa postaj u neku temu. Vjerojatno ćemo raditi u C# .NET (ili čak VB), ne bi ti trebalo biti veliki problem naučiti osnove.
Ukoliko treba pomoc imam znanja u photoshopu neznam dali mogu pomoc ako tamo nešto dizajniram? :)
Takodjer totalni sam pocetnik u c++ imam znanje petlji i nekih jednostavnijih stvarcica
puca pri deinstalaciji :)
ne moze pronaci log fajlove i pukne
puca pri deinstalaciji :)
ne moze pronaci log fajlove i pukne
tako mi je javilo poruku pri deinstalaciji. WinXP masina
tako mi je javilo poruku pri deinstalaciji. WinXP masina
Nesto unable to find logs. unable to continue with deinstallation. ne mogu se sjetit. to sam na curinom kompu instalirao.
Mozda je njoj do kompa... individualan slucaj.
Nesto unable to find logs. unable to continue with deinstallation. ne mogu se sjetit. to sam na curinom kompu instalirao.
Mozda je njoj do kompa... individualan slucaj.
Ma kazem ti, individualni slucaj mozda...