Php - Uradak signature [ Pomoc ]

poruka: 6
|
čitano: 1.577
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Pozdrav ekipa. Treba mi mala pomoc, ali neznam odkud da pocnem ili da uzmem free rijesenja. Naime, treba mi ajmo reci neki signature ( LIVE ) koji daje podatke o odredenom serveru, opcenito se radi o sa-mp serveru. Znam da postoji game monitor ali ja bih htio svoje rijesenje, svoju sliku a ne njihovu di pise game monitor etc.

Ima li netko kakvu ideju, ili barem neki odlican free system? ( kao sto je game tracker, ali necu njega )

Hvala puno!

Nothing lasts forever
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Nešto si nejasan, http://pear.php.net/package/Net_GameServerQuery, ja sam se s ovime nešto igrao.

0 0 hvala 1
16 godina

Evo nesto tipa ovo ( prilog ), htio bih svoje napravili. Ili ako ima neka free usluga ali da nije game monitor.

Nothing lasts forever
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Mislim da ti ovo gore odgovara.

0 0 hvala 1
16 godina

Hvala, dali ima jos sta? Da probam vise stvari pa da vidim sta mi se vise svida.

Nothing lasts forever
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Re: Php - Uradak signature [ Pomoc ]
Fake_Alert kaže...

Hvala, dali ima jos sta? Da probam vise stvari pa da vidim sta mi se vise svida.

Malo sam proguglao, pošto je ovaj PEAR libraray dosta outdated i ima podršku za mali broj igara, prouči ovo GameQ. Ovo ti mora odgovarati i vidim da je GTA podržan.Uglavnom putem UDP-a dobiva informacije o serveru, smješta ih u array().Dosta zanimljivo, mislim da ću i sebi napraviti mali app s time, makar ne igram nikakve igre.

EDIT: To misliš koristiti na klanskoj web stranici ili?

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.8.2011 8:07 (alankish).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice