Možda je bio najbolji, al tada sam bio premlad da bi mi to bilo bitno. Važno je jedino bilo da kad bih prepisao nešto iz neke knjigice i nešto pretisnio (pretpostavljam Enter) monitor bi počeo mjenjati boje. I to je bilo skroz Cool :-). Misliom da su te boje ostavile trajne posljedice na moj mozak :-))
a kad se sjetim prepisane prve igrice,i to odma za dvojicu igraca,pa cak i pravi pravcati dvoboj ubojitim koltom kalibra .45,sa drshkom oblozenom slonovacom kojim sam kokao brata na suprotnoj strani ekrana :) (siguran sam kako on pak pamti kako je bilo malo drugacije,al...)
dodushe,mozda bi neko vidio samo crvene pixele koji su jedva licili na nekog covjeculjka koji je u ruci drzao mozda shtap,a mozda i pishtolj,ali je to ispucavalo neshto shto se moze samo pretpostavljati da je metak :))))))
al da budem OT
poceo sam sa basicom
pa sam koristio pascal i fortran
onda dugo nisam nishta koristio
jako dugo
pa sam malo koristio QBasic,poshto je jeli,imao basic u imenu
pa onda HTML/css i javascript
i to onda dugo vremena,poshto me to doista zanimalo
a onda me posao natjerao programirat malo u Visual Basicu
a sad u java-i
e,ne bi niko vjerovao kada bi mu rekao da mi je jako pomoglo poznavanje CSS-a prilikom shvacanja programiranja u objektno orijentiranim tehnologijama
e,da,programirao sam i u excelici,ali samo sa osnovnim funkcijama,bez linije programskog koda,al opet cijele jedne proracune i izracune koji su prepoznavali broj mjernih tocaka u cijevi ventilatora i na osnovu toga cijeli jedan proracun, ili koliko mi je potrebno drva,zeljeza, hrane i zlata kako bi za 4 levela digao jednu,3 levela drugu gradjevinu i usput za koliko vremena bi mi se vratilo ulaganje u podizanje rudnika za 1 level :))))))