[Prodaja] Steam Deck OLED 512gb

poruka: 9
|
čitano: 1.974
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
6 godina

Dakle prodajem Steam Deck OLED 512GB, potpuno nov, narucen 30.06, stigao jučer.

Prilažem sliku računa, plačen 570 eura. Dakle deck je nov, a moja cijena je 450e.

Kutija te sve sto je doslo sa njim.

Varaždin i okolica osobno preuzimanje, ako moram slati saljem iskljucivo uz predhodnu uplatu te na trosak kupca.

17 godina
Re: [Prodaja] Steam Deck OLED 512gb
Možda malo nepopularno mišljenje, ali nisi ga trebao otvarati. Ako ga ne prodaš kroz dva tri dana, neće biti nov, već korišten 😬
Inače odlična ponuda 👍
Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.7.2024 13:35 (rooswelt1991).
6 godina

A kad ode ode, jebe mi se prijatelju, uzeo ga frend jer ima viska love na walletu... Otvoren je samo iz znatizelje da se vidi razlika izmedju stare verzije i ovog oled-a.

Bez obzira sto je otvoren, mislim da vrijedi koliko trazim, nov je a to je 120 eura razlike u cijeni, te mislim da je posteno.

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.7.2024 12:19 (shecky).
14 godina

Cijena je čist ok. Čak si i ja razmišljam uzeti da vidim malo napredak u odnosu na staru verziju, ali vjerojatno bi opet završio u ladici nakon 2 tjedna prčkanja.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
6 godina

Ekran je nebo i zemlja, boje prekrasne, i sve je nekako ugladenije ponajvise zbog tog oled displeja s 90hz, ostalo po mojem potpuno isto...

6 godina

Bump, 440e

21 mjesec

Poslao sam PM ako je steam deck još dostupan

6 godina

Rezervirano

6 godina

Prodano kolegi gss989, hvala svima na ponudama.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice