[Prodaja] Prodaja računala zaključana tema

poruka: 10
|
čitano: 1.576
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
[Prodaja] Prodaja računala
Prodajem navedeno računalo. Kupljeno u Futuri. Garancija istekla (osim za ssd i rame). Računalo ispravno, održavano, korišteno za surfanje, rad u officeu, gledanje filmova te povremen gaming. Od igara što sam igra je GTA5, Far cry 5, Days gone. I sve vrti lijepo. 

MSI H81M-P33 (MS-7817) (1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN)

QuadCore Intel Core i5-4460, 3200 MHz (32 x 100)

Radeon R9 280 XFX Double D Black 3GB Edition

Kingmax 8 GB DDR3-1600 DDR3 SDRAM
Kingmax 8 GB DDR3-1600 DDR3 SDRAM  (ima garanciju)

HDD SEAGATE Barracuda (3.5",1TB,64MB,SATA III)

Fortron Hyper 500W, 80+

Ssd crucial 480 gb (ima garanciju)
Nova cijena 165 eura
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.2.2023 7:28 (mmafan).
13 godina

probudi se.

12 godina

Post na razini frustiranog index komentatora. Slobodno daj konstruktivnu kritiku na cijenu. Fleksibilan sam u korekciji. Naime, tu cijenu su odredili forumaši iskusniji i potkovaniji u ovom području na moju temu procjene konfiguracije.

13 godina
Re: [Prodaja] Prodaja računala
mmafan kaže...

Post na razini frustiranog index komentatora. Slobodno daj konstruktivnu kritiku na cijenu. Fleksibilan sam u korekciji. Naime, tu cijenu su odredili forumaši iskusniji i potkovaniji u ovom području na moju temu procjene konfiguracije.

Tu cijenu su jedino mogli odrediti forumasi ako si ih pitao za procjenu prije 5 godina.

Cijena ti je paprena, čak bi se usudio reći bezobrazna. Ja se ispricavam ako sam te uvrijedio, ne bih ulazio u raspravu.. 

12 godina

E ovaj post je okej. Volim konstruktivnu kritiku, s ovim " probudi se " iz prošlog posta se ništa ne postiže. Možeš pogledati moju temu, od prije 2 mj ako se dobro sjećam. Cijena je od 1500 do 1800 kn i to s 8 gb rama. Ovaj tjedan sam ubacio još dodatnih 8 gb rama (320 kn).

13 godina
mmafan kaže...

E ovaj post je okej. Volim konstruktivnu kritiku, s ovim " probudi se " iz prošlog posta se ništa ne postiže. Možeš pogledati moju temu, od prije 2 mj ako se dobro sjećam. Cijena je od 1500 do 1800 kn i to s 8 gb rama. Ovaj tjedan sam ubacio još dodatnih 8 gb rama (320 kn).

Ne znam gdje kupuješ komponente, ali zasigurno nešto ne štima sa cijenama gdje kupuješ, 8GB Kingstona starog dd3 kazes platio si 320kn. Netko te opasno zajebo, keks kosta duplo manje od cijene koju si naveo.

Podjsetio si me na mog oca kojem su njegove stvari skuplje neg one u dućanu, samo zato što su njegove. 

Komponente ti vrijede 180eu max, pitanje je dal će ti i to netko dati. Igranje GTA 5 na tom kompu je sve samo ne igranje, jednostavno su komponente stare. Budi pozdravljen i sretno s prodajom

12 godina
15 godina

Za najjeftinije cijene koristi nabava.net

link

12 godina

Prodano za 160 eura. Hvala na savjetima oko cijene.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.2.2023 7:28 (mmafan).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice