QuadCore Intel Core i5-4460, 3200 MHz (32 x 100)
Radeon R9 280 XFX Double D Black 3GB Edition
Kingmax 8 GB DDR3-1600 DDR3 SDRAM
HDD SEAGATE Barracuda (3.5",1TB,64MB,SATA III)
Fortron Hyper 500W, 80+
probudi se.
Post na razini frustiranog index komentatora. Slobodno daj konstruktivnu kritiku na cijenu. Fleksibilan sam u korekciji. Naime, tu cijenu su odredili forumaši iskusniji i potkovaniji u ovom području na moju temu procjene konfiguracije.
Post na razini frustiranog index komentatora. Slobodno daj konstruktivnu kritiku na cijenu. Fleksibilan sam u korekciji. Naime, tu cijenu su odredili forumaši iskusniji i potkovaniji u ovom području na moju temu procjene konfiguracije.
Tu cijenu su jedino mogli odrediti forumasi ako si ih pitao za procjenu prije 5 godina.
Cijena ti je paprena, čak bi se usudio reći bezobrazna. Ja se ispricavam ako sam te uvrijedio, ne bih ulazio u raspravu..
E ovaj post je okej. Volim konstruktivnu kritiku, s ovim " probudi se " iz prošlog posta se ništa ne postiže. Možeš pogledati moju temu, od prije 2 mj ako se dobro sjećam. Cijena je od 1500 do 1800 kn i to s 8 gb rama. Ovaj tjedan sam ubacio još dodatnih 8 gb rama (320 kn).
E ovaj post je okej. Volim konstruktivnu kritiku, s ovim " probudi se " iz prošlog posta se ništa ne postiže. Možeš pogledati moju temu, od prije 2 mj ako se dobro sjećam. Cijena je od 1500 do 1800 kn i to s 8 gb rama. Ovaj tjedan sam ubacio još dodatnih 8 gb rama (320 kn).
Ne znam gdje kupuješ komponente, ali zasigurno nešto ne štima sa cijenama gdje kupuješ, 8GB Kingstona starog dd3 kazes platio si 320kn. Netko te opasno zajebo, keks kosta duplo manje od cijene koju si naveo.
Podjsetio si me na mog oca kojem su njegove stvari skuplje neg one u dućanu, samo zato što su njegove.
Komponente ti vrijede 180eu max, pitanje je dal će ti i to netko dati. Igranje GTA 5 na tom kompu je sve samo ne igranje, jednostavno su komponente stare. Budi pozdravljen i sretno s prodajom
Futura it, valjda najpoznatija trgovina
https://www.futura-it.hr/kingmax-dimm-8gb-ddr3-1600mhz-240-pin/114968/product/
Prodano za 160 eura. Hvala na savjetima oko cijene.