[Prodaja] E-BLUE COBRA BLACK gaming stolica

poruka: 8
|
čitano: 1.435
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina

Pozdrav svima,

prodajem stolicu iz naslova. Osim očitih oštećenja sa slika stolica je u savršenom stanju. Oštećenja koja su vidljiva na slici, a radi se o nažalost poznatom problemu kod stolica koje nisu kožne, pojavila su se i na naslonima za ruke. Nasloni za ruke su zamijenjeni novima i boljima tako da sada tih problema nema. Što se tiče sjedećeg djela, to se također može riješiti tako da se stolica odnese na tapeciranje (kao što sam napravio s naslonima za ruke).

Stolica je stabilna, udobne i čvrsta. Razlog prodaje: dobio sam novu :)

Cijena: 120 EUR što je otprilike 50% nove takve stolice.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.4.2023 22:44 (Azmo).
11 godina

bump

Nova cijena 100 €

20 mjeseci

pokloni to nekom klincu, a ne se sramotiš za ovu nakaradu tražit 100eura 

+ profulao si ceo futbal gdje staviti oglas

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.4.2023 13:07 (profesor_okultis).
11 godina
Re: [Prodaja] E-BLUE COBRA BLACK gaming stolica
Ta "nakarada" se bez problema riješi tapeciranjem za malu lovu. Učinio bih to ja al mi se neda i nemam potrebe. Zato je dajem za siću. Stolica je kvalitetna i inače u odličnom stanju tako da ne znam zašto bih je poklanjao nekom. Ak netko hoće, super, ako ne, završit će u podrumu.
8 godina
Ma da, od kusura za zvake, sica prava....

Znam da se kaze da je jednom smece,drugom blago, ali ovo rasteze tu izjavu malo previse....

Koliko kosta ta stolica, jos toliko ce dati za tapaciranje, i onda djabe sto ju je kupio u pola cijene, na kraju ce ga kostati kao nova..... I bit ce nova, ne djelomicno nova.
Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
11 godina
Nitko te ne tjera da kupiš. A koliko dođe nova ako je se uopće može više kupiti i koliko tapeciranje sljedećeg djela se lako sazna. Ako nemaš što pametno reći ne smetaj na oglasu više.
8 godina
S obzirom da sam nedavno obisao i trazio tapaciranje istog dijela stolice koji je kod tebe problematican.....

Nema toga za male pare.....

No, ok, uopce ne sumnjam da neces prodati, upecat ce se netko.....
Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
10 godina
protjeran

Ajde makni se čovjeku s oglasa regularna cijena za ovu stolicu s obzirom na stanje je 500kn

Stolica jest smeće ali i to smeće ima cijenu.

Radije bih u ikei kupio puno kvalitetniju stolicu bez naslona za glavu za 120e, međutim najbolji izbor je marcus iz ikea e za 200e.

Najbolja stolica u rangu do 400e.

No bez obzira na sve objašnjeno sve što možeš je reć realnu cijenu a ne bit dosadan kao proljev.

Iskreno ti želim kupca za 500kn 66€ ni centa više. 

Lp!

Bero
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice