[Prodaja] Više komponenti + igrača periferija

poruka: 5
|
čitano: 1.448
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina

Dragi forumaši,

Prodajem slijedeće komponente/periferiju, koji su objedinjeni u jedan oglas, budući da bih prednost pri prodaji dao onima koji bi bili zainteresirani za kupovinu cijelog kompleta. Radi se o komponentama iz mojeg prethodnog stolnog računala, a razlog prodaje jest nedavna kupovina novih komponenti i prelazak na AM5, kao i nekorištenje periferije za simulacije letenja (ThrustMaster). Sve komponente su u trenutku rastavljanja prethodne konfiguracije provjereno bile funkcionalne, uz iznimku matične ploče Gigabyte Aorus Master X570.  Naime, Aorus Master X570 je bila poslana na servis u ADM radi zamjene kondenzatora. Budući da je servis potrajao, a meni je bilo potrebno funkcionalno računalo za posao, kupio sam drugu ploču sa donjeg popisa (ASUS ROG Crosshair VIII Hero X570). Pri povratku Aorus Master X570 sa servisa nisam imao razloga ponovno prebacivati komponente, tako da ne mogu tvrditi da ploča radi, ali koliko se sjećam navoda servisa – uspješno je servisirana. Komponente je moguće isprobati, prednost imaju kupci zainteresirani za cijeli komplet koji bi bili voljni osobno doći u Rijeku preuzeti komponente. Ponude molim na PP.

Popis komponenti:

1. AMD Radeon RX 5700 XT Sapphire Pulse
  2. Corsair RM1000 80Plus Gold
  3. Corsair Vengeance RGB 128GB DDR4 PC3200 CL16
  4. G-Skill Trident Z Neo F4-3600C16Q-64GTZN
  5. AMD Radeon XFX RX6800XT Speedster MERC319 16 GB
  6. ASUS ROG Crosshair VIII Hero X570
  7. AMD Ryzen 5950X
  8. Gigabyte Aorus Master X570
  9. ThrustMaster T.1600M FCS
  10. ThrustMaster TWCS Throttle
  11. ThrustMaster TFRW T. Flight Rudder Pedals
5 godina

Pozdrav. Ja se javljam za napajanje, ako se dogodi zasebna prodaja, imajte me u vidu.

7 godina

Pozdrav,

Imate PP

12 godina

How much.

11 godina
Re: [Prodaja] Više komponenti + igrača periferija
Prodan cijeli komplet, hvala svima na interesu.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice