[Prodaja] Razmjena: R5 2600 za R3 3200G zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 678
|
moderatori: XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
[Prodaja] Razmjena: R5 2600 za R3 3200G

Treba mi procesor sa grafikom. Ocekujem nekakvu nadoplatu. Samo prodaja ne dolazi u obzir. Ponude na PM

(nadam se da razmjena nije protiv pravila)

Moj CPU je pod garancijom ima kutiju i hladnjak koji nije koristen.

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
12 godina
Re: [Prodaja] Razmjena: R5 2600 za R3 3200G

Razmjena nije protiv pravila, kad kreiras temu imas ponudjeno u izborniku prodaja/kupovina/razmjena.

Mislim da ti nitko nece nadoplatit za 2600 posto ta dva procesora jednako kostaju i jednako su kostali.. Sretno.

2400G ti je isto dobra i po meni malo bolja opcija. Ima jedan na njuski za hiljadarku pa se mos probat dogovorit.

10 godina
The_Fichek kaže...

Razmjena nije protiv pravila, kad kreiras temu imas ponudjeno u izborniku prodaja/kupovina/razmjena.

Mislim da ti nitko nece nadoplatit za 2600 posto ta dva procesora jednako kostaju i jednako su kostali.. Sretno.

2400G ti je isto dobra i po meni malo bolja opcija. Ima jedan na njuski za hiljadarku pa se mos probat dogovorit.

Aha nisam to vidio. Hvala

Ma mislio sam kakvih 100-200kn s obzirom na cijenu tih procesora danas, al dobro nije to tolko vazno

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
12 godina

Np. 3200G su inace malo precijenjeni i tesko ih je naci tako da sretno s potragom. Btw. imas i jedan 3400G na njuski iz Osijeka za 950kn..

Mozes razmisliti i o tome da otvoris temu kupovine grafe do recimo 300kn pa ti se mozda javi neki forumski dobrotvor, hehe. Ugl, sretno :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice