- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Prodajem navedni AIO sa 3 SL ventilatora , pumpa i radiator su novi i nekorišteni !
120 €
Koliko je star AiO?
Da li je to model koji je iz defektne serije, kojoj rikava pumpa, ako znas mozda?
https://lian-li.com/regarding-issues-with-our-galahad-aio-affecting-cpu-temperatures
Ako ne znas, jel mozes molim te napisati SN koji ti je na AiO?
Da li imas racun od kupnje, u slucaju reklamacija?
Hvala.
Imam račun , kupio sam ga pred godinu i imao sam taj problem sa pumpom , onda sam rekalmirao i dobio novi radijator ali ga nikada nisam stavio u pc još je u najlonu jer to što je malo zujala stara pumpa nije mi utjecala na temperature , što se tiče serial number evo za usporedbu S/N 202208020917, a dobio sam tj zapakirano je S/N042301040211. 15.03.2023 račun , kupio sam ovaj novi od njih tako da je to razlog prodaje
Imam račun , kupio sam ga pred godinu i imao sam taj problem sa pumpom , onda sam rekalmirao i dobio novi radijator ali ga nikada nisam stavio u pc još je u najlonu jer to što je malo zujala stara pumpa nije mi utjecala na temperature , što se tiče serial number evo za usporedbu S/N 202208020917, a dobio sam tj zapakirano je S/N042301040211. 15.03.2023 račun , kupio sam ovaj novi od njih tako da je to razlog prodaje
Hvala na brzom odgovoru. javim se na PM za dalje
Bump
Prodano kolegi sa foruma !