[Prodaja] Hearthstone account 73k gold, 3,9k dust zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 658
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
21 mjesec
[Prodaja] Hearthstone account 73k gold, 3,9k dust

Prodajem Battle.net account za Hearthstone (EU server).

Uglavnom igram battlegrounds pa se skupilo nepotrošenog golda i neotvorenih paketa.

Account trenutno ima 73,2K golda (dovoljno za 732 paketa karti, pretvoreno u eure to bi bilo cca 850€ ako se kupuju karte u setovima od 60 koji su najpovoljniji). U svakom slučaju dovoljno da pokrije dosta budućih ekspanzija bez kupovanja karata novcima.

3,9k dusta za craftanje karti po volji (s tim da u kolekciji ima dosta karata koje imaju običnu i gold verziju pa se višak može pretvoriti u dust za više craftanja).

U kolekciji ima 253 legendary karti, 377 epic, 1914 rare i 3258 common.

177 raznih neotvorenih paketa karti.

Kupljeni svi mini setovi (normal verzije).

Prodajem jer mi je dojadio i battlegrounds, pa da barem izvučem nešto iz previše utrošenih sati.

Stavljam par screenshotova gdje se vidi stanje računa i broj karti u kolekciji s hsreplay-a. Po potrebi šaljem dodatne screenshotove.

Cijena 400€

Po uplati šaljem log in podatke, nakon čega kupac mijenja mail adresu i šifru.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.8.2025 21:03 (gss989).
15 godina
Re: [Prodaja] Hearthstone account 73k gold, 3,9k d

Cijena je ok za sve sto se dobije. Ja sam prodao slican acc za 450 EUR prije 3 mjeseca. Ne znam koliko se ovo jos igra kod nas. Sretno! 

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.8.2025 23:12 (Liquid Silk).
13 godina

Ideš, zar se toliko može dobiti?

Ja imam poprilično više karata i nekoliko desetaka tisuća golda, 20k dusta itd. Mislio sam prodati i ja, ali nekako sumnjam da se može dobiti ovoliko za poprilično mrtvu igru iz ekspanzije u ekspanziju

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.8.2025 13:50 (maks0806).
16 godina
Re: [Prodaja] Hearthstone account 73k gold, 3,9k d
slicno i ja imam al nekak sumnjam da ce se to uopce prodat, sto vise imas teze je prodat jer financijski ti nikad nije dovoljno, moras dat ispod cijene, tako je i sa steamom, 1000 igara a realno moras prodat po cijeni od 10 AAA igre. World of tanks da ne pricam, 3 acc-a , sve zive nacije sa tierom 10, probao prodat nikad mi se nitko nije javio
battletag:MasnaKrvavic#2275 steam:Hitman
21 mjesec

Vjerojatno ste u pravu, ali nije mi neka sila prodati. Ako ne ide za neku ok cijenu nek ostane. Mislim da je account star nekih 8 godina pa mi neće biti žao ako mi ostane.

Zadnjih 5 godina igram samo Battlegrounds i već mi ga je dosta. Prodajem više jer ću tako i prestat igrati. Sad stalno pokrećem HS iz navike dok čitam portale, a shvatio sam da me samo živcira pa mi je ovo pokušaj da ga se riješim i probam nešto dobiti nazad. 

Cijenu sam stavio tako prvenstveno zbog količine golda na računu i neotvorenih packova, s manje golda vjerojatno bi ga cijenio na 150€ i dao za sto.

Ima još stvari koje sam zaboravio staviti u post, 60 arena ticketa, hero skinsi, card backovi. 1200 gold cardova.

Znam da će teško kod nas ići ali sam stavio da probam pa šta bude. Danas sam ga stavio i na player auctions za 600$. Nisam tamo još ništa prodavao ali da vidim hoće li nešto proći. Kolike su im takse, sve da ga tamo i prodam dobiti ću na kraju i manje nego tu

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice