Umjesto i3 koji drugi?

poruka: 7
|
čitano: 837
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Umjesto i3 koji drugi?

Pozdrav svima, imam Samsung  np350v5x  i unutra mi je trenutno i3 2370m mene zanima da li moze ici unutra neki drugi jaci recimo i5 ili i7 pa kada naletim na neku cijenu koja bi mi odgovarala ja bih kupio. detaljnije o laptopu ima ovdje ako treba jos koji informacija http://www.samsung.com/hr/consumer/pc-peripherals/notebook/ativ-book/NP350V5X-A01HR-spec

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Umjesto i3 koji drugi?

Postoji mogućnost da bi odgovarao nekli drugi socket G2 procesor, ali to ti nitko nemože garantirati.

U svakom slučaju potpuno neisplativo, ako nisi zadovoljan laptopom prodaj ga i kupi drugi koji ti odgovara.

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
11 godina
neaktivan

vido sam po njuskalu i ebay tako po 300tinjak kuna i3 procesore, zato pitam ako se naleti na jaci pa da znam da li moze neki drugi unutra

16 godina
moderator

Samo pazi da gledaš mobilne verzije i socket G2.

Ne možeš znati nikako osim da ga kupiš i probaš staviti unutra.

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
15 godina
Umjesto i3 koji drugi?

Pogledaj po netu postoji li neka verzija tvog laptopa sa jačim procom, nekim i5 na primjer. Ako da, onda postoji mogućnost da će raditi.
Pogledaj kod nas što ima, da možeš isprobati hoće li raditi. Ako socket i odgovara, pitanje je podržava li tvoj BIOS neki drugi proc. 

HTC 8X :)
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.4.2014 19:51 (kratos091).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

ovo sam nasao i mislim da bi to trebalo biti to, ali volio bi da mi bar netko kaze jesam na dobrom tragu http://www.cpu-upgrade.com/mb-Intel_(chipsets)/HM76_Express.html

16 godina
moderator

Nisi baš.

To su procesori koje čipset podržava, što ne znači puno u tvojem slučaju.

Tebi je bitno da BIOS podržava procesor koji želiš staviti, a za to je najveća mogućnost ako je taj model laptopa dolazio s tim drugim procesorom.

Sve drugo je lutrija i pogađanje.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.4.2014 19:27 (XXX-Man).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice