Termalna pasta na stock AMD cooleru za 1100T

poruka: 11
|
čitano: 2.694
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

znaci da podjelim svama jednu (ne)zgodu:

znaci ovako, odlucio sam napravit redovno ciscenje kompa od prasine, to ukljucuje i medju ostalim skidanje hladnjaka sa procesora, ciscenje i mjenjanje paste.
i tako ja na AM3+ socketu na stock amd cooleru povucem onu kao rucicu za skidanje hladnjaka kad ono on nejde dole... gledam ja sta je, povucem malo jace - nejde.

kontam prvi put skidam hladnjak na AM3 procu, ali nema sta tu ic tesko, mora ic ko po loju... povucem ja malo jace, opet nece! povucem jos jace i iscupam procesor iz socketa. {#}

gledam, on se ZALJEPIO za hladnjak, doslovno zaljepio! kontam ovi di sam uzo komp su stavili neko ljepilo kao neku vrstu garancije, ali onda kontam kakav je to nacin?! odvajo sam ga 15 min rucno, no ni tu prici nije kraj! kako sam podbo nekako prste pod njega, od odskoci sa hladnjaka i padne izmedju stola i regala {#}{#}{#} 
to je dio di sam se vec oprostio od njega.. dignem ja njega 2-3 nozice se iskrivile, uzmem ja pincetu izravnam ih (VRLO iritantan posao kad vam se tresu ruke).... i kontam idem ga vratit, nemam sta izgubit... vratim ga, on sjedne fino, stavim neku cooler masterovu pastu koju sam prvu dohvatio, vratim hladnjak (koji je ljepo sjeo) i upalim i gle cuda on se upali {#}... taj trenutak kad se pojavi slika i boota se windows nakon takve "avanture" je bolji od sexa {#}

u svom zivotu sam rastavio previse kompjutera da bi mi se nakraju na mom desilo tako nesta... 
poanta price: nemojte nikad stavljat pastu koju dobijete uz procesor!
inace, ja nisam sastavljo svoj komp negu su ga u M-sanu sastavili. 
sto reci... 

Moj PC  
9 0 hvala 1
14 godina
protjeran

Znam taj osjecaj kad se vec oprostis od necega i u glavi vrtis oglase koje si  prije par dana citao na forumu i kemijas sta ti od toga pase :D

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Zanimljivo, dogodilo mi se par puta dok sam imao Intel P4 socket 478, no kad sam skidao AMD hladnjak nakon 6 mijeseci rada s procesora laganose skinuo i pasta bila još u stanju razmazivanja (orginalna pasta koja došla na AMD hladnjaku)

[volim Google Android] - Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

komp je kupljen prosle godine u negdje 8-9. mjesecu, pastu sam mogo spahtlom strugat...

jel moguce da im je tolko dugo staju u skladistu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Termalna pasta na stock AMD cooleru za 1100T

i kad se skida fan s cpu-a ne vuce se prema van nego se vrti lijepo desno..s tim vratolomijama su ti mogli popucati pinovi a onda se mozes slikat..

16 godina
moderator

jesi barem zagrijao komp prije nego si išao skidat hladnjak?

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ovo za zakretanje udesno nisam znao, uvijek kad skidam hladnjak, odsarafim one pinove kod Intela ili kod AMD-a odkacim jednu stranu i on se sam se odvoji... 

jesam, radio je, ugasio sam ga isteko iz struje, saceko 2-3 min i onda krenio.. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2012 0:06 (Uni-T).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Uni-T kaže...

znaci da podjelim svama jednu (ne)zgodu:

znaci ovako, odlucio sam napravit redovno ciscenje kompa od prasine, to ukljucuje i medju ostalim skidanje hladnjaka sa procesora, ciscenje i mjenjanje paste.
i tako ja na AM3+ socketu na stock amd cooleru povucem onu kao rucicu za skidanje hladnjaka kad ono on nejde dole... gledam ja sta je, povucem malo jace - nejde.

kontam prvi put skidam hladnjak na AM3 procu, ali nema sta tu ic tesko, mora ic ko po loju... povucem ja malo jace, opet nece! povucem jos jace i iscupam procesor iz socketa. {#}

gledam, on se ZALJEPIO za hladnjak, doslovno zaljepio! kontam ovi di sam uzo komp su stavili neko ljepilo kao neku vrstu garancije, ali onda kontam kakav je to nacin?! odvajo sam ga 15 min rucno, no ni tu prici nije kraj! kako sam podbo nekako prste pod njega, od odskoci sa hladnjaka i padne izmedju stola i regala {#}{#}{#} 
to je dio di sam se vec oprostio od njega.. dignem ja njega 2-3 nozice se iskrivile, uzmem ja pincetu izravnam ih (VRLO iritantan posao kad vam se tresu ruke).... i kontam idem ga vratit, nemam sta izgubit... vratim ga, on sjedne fino, stavim neku cooler masterovu pastu koju sam prvu dohvatio, vratim hladnjak (koji je ljepo sjeo) i upalim i gle cuda on se upali {#}... taj trenutak kad se pojavi slika i boota se windows nakon takve "avanture" je bolji od sexa {#}

u svom zivotu sam rastavio previse kompjutera da bi mi se nakraju na mom desilo tako nesta... 
poanta price: nemojte nikad stavljat pastu koju dobijete uz procesor!
inace, ja nisam sastavljo svoj komp negu su ga u M-sanu sastavili. 
sto reci... 

To kad sam pročitao umro sam od smijeha . Inače i meni se par puta dogodilo da ne mogu skinuti hladnjak , ali ja jednostavno odustanem .. 

14 godina
neaktivan

Moj frend je isto pocupao cooler sa procom jednom, ali kralj je to nagurao natrag bez da je ista iskrivio (onako slijepljeno, nije ni nozicu od socketa podignuo {#}). I zali se da mu komp nece pali itd.

Ja dotaknem cooler ono ispadne i cooler i proc sve zajedno na pod, Nekim cudom nista se nije iskrivilo, dan danas radi, neki Athlon dualac stari {#}.

Ofc.

0 0 hvala 0
15 godina

Takoder ja prije par dana iscupao sam cooler stariji intelov proceosr 1.0 i ono osto procesor na njemu.Mislio sam gotovo je iskrivio sam nozice,ali ne nista sad stavljam bas na njega linux posto mi je malo sporiji sa windowsima xp sto mislite dali bude brzi ili ne? ugl ima 1.0ghz procesor i 256mb rama trebo bi ga samo za net :) ,tako da ne otvaram sad novu temu pa tu pitam,ispricavam se autoru sto mu narusavam temu {#}

Zagorje u srcu
13 godina
neaktivan
radit ce ti ;)
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice