znaci da podjelim svama jednu (ne)zgodu:
znaci ovako, odlucio sam napravit redovno ciscenje kompa od prasine, to ukljucuje i medju ostalim skidanje hladnjaka sa procesora, ciscenje i mjenjanje paste.
i tako ja na AM3+ socketu na stock amd cooleru povucem onu kao rucicu za skidanje hladnjaka kad ono on nejde dole... gledam ja sta je, povucem malo jace - nejde.
kontam prvi put skidam hladnjak na AM3 procu, ali nema sta tu ic tesko, mora ic ko po loju... povucem ja malo jace, opet nece! povucem jos jace i iscupam procesor iz socketa.
gledam, on se ZALJEPIO za hladnjak, doslovno zaljepio! kontam ovi di sam uzo komp su stavili neko ljepilo kao neku vrstu garancije, ali onda kontam kakav je to nacin?! odvajo sam ga 15 min rucno, no ni tu prici nije kraj! kako sam podbo nekako prste pod njega, od odskoci sa hladnjaka i padne izmedju stola i regala
to je dio di sam se vec oprostio od njega.. dignem ja njega 2-3 nozice se iskrivile, uzmem ja pincetu izravnam ih (VRLO iritantan posao kad vam se tresu ruke).... i kontam idem ga vratit, nemam sta izgubit... vratim ga, on sjedne fino, stavim neku cooler masterovu pastu koju sam prvu dohvatio, vratim hladnjak (koji je ljepo sjeo) i upalim i gle cuda on se upali ... taj trenutak kad se pojavi slika i boota se windows nakon takve "avanture" je bolji od sexa
u svom zivotu sam rastavio previse kompjutera da bi mi se nakraju na mom desilo tako nesta...
poanta price: nemojte nikad stavljat pastu koju dobijete uz procesor!
inace, ja nisam sastavljo svoj komp negu su ga u M-sanu sastavili.
sto reci...