Ta temperatura od 16C do 20C nije točna. Vodi se po socket temperaturi. Sve do 65C socket je ok.
Nije kako nije pise na HW Monitoru da je 17 C sad...pa cime cu onda gledat stvanru temperaturu?
BIOS!
Ta temperatura od 16C do 20C nije točna. Vodi se po socket temperaturi. Sve do 65C socket je ok.
Nije kako nije pise na HW Monitoru da je 17 C sad...pa cime cu onda gledat stvanru temperaturu?
BIOS!
Pa imaš i socket temp u HWMonitoru. Ne može biti CPU na 17C kad ti je u sobi 22C !!
BIOS!
Pa imaš i socket temp u HWMonitoru. Ne može biti CPU na 17C kad ti je u sobi 22C !!
onda je temperatura 36C ako gledan pod Temperature maticne ploce i ima CPU,Mainboard TMPIN2
Cpu je 35 C
EDIT:
Slikao sam BIOS,temperatura je 42 C...to i nije bas dobro zar ne
BIOS!
onda je temperatura 36C ako gledan pod Temperature maticne ploce i ima CPU,Mainboard TMPIN2
Cpu je 35 C
EDIT:
Po meni je to u granici normale jer nije prevelika!..
Temperatura u prostoriji ti je oko nule?
BIOS!
Cpu je 35 C
EDIT:
Po meni je to u granici normale jer nije prevelika!..
Da al ovo je u Idle-u tj nista se ne radi hah a kako ce onda bit kad budem igrao nesto?
Moj savjet ti je ništa de diraj dok radi,kad nastane problem onda čačkaj.Do tad pusti nek radi!
Moj savjet ti je ništa de diraj dok radi,kad nastane problem onda čačkaj.Do tad pusti nek radi!
Pa tako sam i mislio...vidit cu dns nakon igranja crysisa kakve ce temperature bit,ako bude 60-65+ onda morna pastu mjenjat
Pa sa stock coolerom nije ni čudo. Inače, ako se ja dobro sjećam kada uđeš u BIOS onda CPU nije pod idle modom nego radi pod nekim opterećenjem. Nisa, siguran, ali mislim da je tako nekako. Mjenjaj stock cooler. Smješno mi je kad ljudi iskeširaju recimo 7000 kn za cijeli komp i onda imaju stock cooler !!! Pogotovo kad je u pitanju AMD stock cooler. Dodaš još 300- tinjak kuna i imaš i tišinu i uredne temperature.
Pa sa stock coolerom nije ni čudo. Inače, ako se ja dobro sjećam kada uđeš u BIOS onda CPU nije pod idle modom nego radi pod nekim opterećenjem. Nisa, siguran, ali mislim da je tako nekako. Mjenjaj stock cooler. Smješno mi je kad ljudi iskeširaju recimo 7000 kn za cijeli komp i onda imaju stock cooler !!! Pogotovo kad je u pitanju AMD stock cooler. Dodaš još 300- tinjak kuna i imaš i tišinu i uredne temperature.
Ma stavit cu ja drugi cooler neki za 200-250 kn al nije prisa nista,temperature su donekle u redu a buka nije neka velika,barem meni,tako da ce komp malo sacekat za novi cooler
bok ljudi zanima me dali se isplati uzeti arctic freezer 11 lp za 100kn za i3 2120 zato što su mi temp nakon prime 95 10min došle do 70c.
bili taj hladnjak bio tiši u idlu i u igrama,primeu 95 i koliko bi mi se temperature mogle smanjiti nakon 10min prime i igranja?
mislim ga kupiti u linksu za 105kn.
bok ljudi zanima me dali se isplati uzeti arctic freezer 11 lp za 100kn za i3 2120 zato što su mi temp nakon prime 95 10min došle do 70c.
bili taj hladnjak bio tiši u idlu i u igrama,primeu 95 i koliko bi mi se temperature mogle smanjiti nakon 10min prime i igranja?
mislim ga kupiti u linksu za 105kn.
Prije no što kupiš artic feezer,kad si zadnji put mjenjao pastu na procesoru?.
nisam nikad mijenajo pastu,proc je star oko 10 mjeseci.
ali me zanima ovo gore navedeno?
Bacanje 105kn u vjetar.
Bolje idi u kino i na čevape.
dajte nemoj te neozbiljno odgovarati lijepo vas pitam.
promjeni pastu za početak(mx4,preporucujem) pasta bi se trebala mijenjat bar jednom godišnje...(ja mijenjam prije ljeta,obavezno)
dajte nemoj te neozbiljno odgovarati lijepo vas pitam.
A tvoje pitanje je bilo ozbiljno?????
Skupi 300kn i kupi si neki pošteni cooler ako imaš visoke temperature a ne ovaj smjeh od Freezera 11.
Ne znam da li je pitanje za ovu temu: koliko maksimalno smije biti temp. na procesoru intel dual core (1,86GHz) na laptopu? Mjenjao sam ventilator i pastu prije 6 mj. i sad se ponovo jako grije tako da je tastatura i kućište vruće. Znam da je laptop već malo slab za današnje vrijeme i ima integriranu grafiku, ali bih htio da još malo posluži jer je prvo na redu novo desktop računalo.
Ne znam da li je pitanje za ovu temu: koliko maksimalno smije biti temp. na procesoru intel dual core (1,86GHz) na laptopu? Mjenjao sam ventilator i pastu prije 6 mj. i sad se ponovo jako grije tako da je tastatura i kućište vruće. Znam da je laptop već malo slab za današnje vrijeme i ima integriranu grafiku, ali bih htio da još malo posluži jer je prvo na redu novo desktop računalo.
Nebi smjela prelazit 60C. u full
Ma može daleko više i od 80C ili 90C, a ne 60C.
55 je kad je upaljen samo internet, a kad se igra neka igrica ide i preko 90.
55 je kad je upaljen samo internet, a kad se igra neka igrica ide i preko 90.
E to ti je vec previsoka temp. ! Ocisti hladnjak i promjeni termalnu pastu !