Temperature procesora i rashlađivanje?..

poruka: 83
|
čitano: 28.925
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Temperature procesora i rashlađivanje?..
ii7scw kaže...
itomic009 kaže...

Ta temperatura od 16C do 20C nije točna. Vodi se po socket temperaturi. Sve do 65C socket je ok.

Nije {#} kako nije pise na HW Monitoru da je 17 C sad...pa cime cu onda gledat stvanru temperaturu?

BIOS!

Softwer
14 godina

Pa imaš i socket temp u HWMonitoru. Ne može biti CPU na 17C kad ti je u sobi 22C !!

13 godina
neaktivan
Softwer kaže...
ii7scw kaže...
itomic009 kaže...

Ta temperatura od 16C do 20C nije točna. Vodi se po socket temperaturi. Sve do 65C socket je ok.

Nije {#} kako nije pise na HW Monitoru da je 17 C sad...pa cime cu onda gledat stvanru temperaturu?

BIOS!

itomic009 kaže...

Pa imaš i socket temp u HWMonitoru. Ne može biti CPU na 17C kad ti je u sobi 22C !!

onda je temperatura 36C ako gledan pod Temperature maticne ploce i ima CPU,Mainboard TMPIN2  

Cpu je 35 C

EDIT:

Slikao sam BIOS,temperatura je 42 C...to i nije bas dobro zar ne

It's not about the money...It's about sending a message
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.8.2013 12:06 (ii7scw).
16 godina
ii7scw kaže...
Softwer kaže...
ii7scw kaže...
itomic009 kaže...

BIOS!

itomic009 kaže...

onda je temperatura 36C ako gledan pod Temperature maticne ploce i ima CPU,Mainboard TMPIN2  

Cpu je 35 C

EDIT:

Po meni je to u granici normale jer nije prevelika!..

Softwer
17 godina
ii7scw kaže...
itomic009 kaže...

Temperatura u prostoriji ti je oko nule? {#}

13 godina
neaktivan
Softwer kaže...
ii7scw kaže...
Softwer kaže...
ii7scw kaže...
itomic009 kaže...

BIOS!

itomic009 kaže...

Cpu je 35 C

EDIT:

Po meni je to u granici normale jer nije prevelika!..

Da al ovo je u Idle-u tj nista se ne radi hah a kako ce onda bit kad budem igrao nesto?

16 godina

Moj savjet ti je ništa de diraj dok radi,kad nastane problem onda čačkaj.Do tad pusti nek radi!

Softwer

1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Softwer kaže...

Moj savjet ti je ništa de diraj dok radi,kad nastane problem onda čačkaj.Do tad pusti nek radi!

Pa tako sam i mislio...vidit cu dns nakon igranja crysisa kakve ce temperature bit,ako bude 60-65+ onda morna pastu mjenjat

14 godina

Pa sa stock coolerom nije ni čudo. Inače, ako se ja dobro sjećam kada uđeš u BIOS onda CPU nije pod idle modom nego radi pod nekim opterećenjem. Nisa, siguran, ali mislim da je tako nekako. Mjenjaj stock cooler. Smješno mi je kad ljudi iskeširaju recimo 7000 kn za cijeli komp i onda imaju stock cooler !!! Pogotovo kad je u pitanju AMD stock cooler. Dodaš još 300- tinjak kuna i imaš i tišinu i uredne temperature.

13 godina
neaktivan
itomic009 kaže...

Pa sa stock coolerom nije ni čudo. Inače, ako se ja dobro sjećam kada uđeš u BIOS onda CPU nije pod idle modom nego radi pod nekim opterećenjem. Nisa, siguran, ali mislim da je tako nekako. Mjenjaj stock cooler. Smješno mi je kad ljudi iskeširaju recimo 7000 kn za cijeli komp i onda imaju stock cooler !!! Pogotovo kad je u pitanju AMD stock cooler. Dodaš još 300- tinjak kuna i imaš i tišinu i uredne temperature.

Ma stavit cu ja drugi cooler neki za 200-250 kn al nije prisa nista,temperature su donekle u redu a buka nije neka velika,barem meni,tako da ce komp malo sacekat za novi cooler

12 godina
protjeran

bok ljudi zanima me dali se isplati uzeti arctic freezer 11 lp za 100kn za i3 2120 zato što su mi temp nakon prime 95 10min došle do 70c.

bili taj hladnjak bio tiši u idlu i u igrama,primeu 95 i koliko bi mi se temperature mogle smanjiti nakon 10min prime i igranja?

mislim ga kupiti u linksu za 105kn.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Phoenix44 kaže...

bok ljudi zanima me dali se isplati uzeti arctic freezer 11 lp za 100kn za i3 2120 zato što su mi temp nakon prime 95 10min došle do 70c.

bili taj hladnjak bio tiši u idlu i u igrama,primeu 95 i koliko bi mi se temperature mogle smanjiti nakon 10min prime i igranja?

mislim ga kupiti u linksu za 105kn.

Prije no što kupiš artic feezer,kad si zadnji put mjenjao pastu na procesoru?.

Softwer
12 godina
protjeran

nisam nikad mijenajo pastu,proc je star oko 10 mjeseci.

ali me zanima ovo gore navedeno?

14 godina

Bacanje 105kn u vjetar.

Bolje idi u kino i na čevape.{#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
protjeran

dajte nemoj te neozbiljno odgovarati lijepo vas pitam.

12 godina
neaktivan

promjeni pastu za početak(mx4,preporucujem) pasta bi se trebala mijenjat bar jednom godišnje...(ja mijenjam prije ljeta,obavezno)

Roses are red,my screen is blue,and I'm sitting here thinking WTF did I do?
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.8.2013 11:29 (kivic15).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Phoenix44 kaže...

dajte nemoj te neozbiljno odgovarati lijepo vas pitam.

A tvoje pitanje je bilo ozbiljno?????

Skupi 300kn i kupi si neki pošteni cooler ako imaš visoke temperature a ne ovaj smjeh od Freezera 11.

12 godina
neaktivan
Roses are red,my screen is blue,and I'm sitting here thinking WTF did I do?
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ne znam da li je pitanje za ovu temu: koliko maksimalno smije biti temp. na procesoru intel dual core (1,86GHz) na laptopu? Mjenjao sam ventilator i pastu prije 6 mj. i sad se ponovo jako grije tako da je tastatura i kućište vruće. Znam da je laptop već malo slab za današnje vrijeme i ima integriranu grafiku, ali bih htio da još malo posluži jer je prvo na redu novo desktop računalo.

0 0 hvala 0
16 godina
knezbj kaže...

Ne znam da li je pitanje za ovu temu: koliko maksimalno smije biti temp. na procesoru intel dual core (1,86GHz) na laptopu? Mjenjao sam ventilator i pastu prije 6 mj. i sad se ponovo jako grije tako da je tastatura i kućište vruće. Znam da je laptop već malo slab za današnje vrijeme i ima integriranu grafiku, ali bih htio da još malo posluži jer je prvo na redu novo desktop računalo.

Nebi smjela prelazit 60C. u full

Softwer
14 godina

Ma može daleko više i od 80C ili 90C, a ne 60C.

11 godina
neaktivan

55 je kad je upaljen samo internet, a kad se igra neka igrica ide i preko 90.

0 0 hvala 0
15 godina
knezbj kaže...

55 je kad je upaljen samo internet, a kad se igra neka igrica ide i preko 90.

E to ti je vec previsoka temp. !  Ocisti hladnjak i promjeni termalnu pastu !

Music As A Weapon !!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice