Procesor

poruka: 17
|
čitano: 2.073
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Procesor

jel procesor intel pentium dual-core E 5400,2.7 ghz dovoljno jak za igrice primjer gta 4, cobra 11,nfs shift

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Procesor

to je sasvim solidan procesor i moci ces sa njim bez problema igrati gta 4 i nfs

15 godina
protjeran
robx kaže...

to je sasvim solidan procesor i moci ces sa njim bez problema igrati gta 4 i nfs

Ako nema integrirani GPU...

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=970113 http://www.techpowerup.com/gpuz/6p8v4/
15 godina
neaktivan
Procesor
The quieter you become, the more you are able to hear...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Procesor

Pa daj jel toliko teško napisati i popuniti opciju "moj pc" ili ako nemaš tražiti da te se posavjetuje šta i kako složiti i kupiti nego na svaku temu jedno pitanje šta i kako?Osmijeh

Semprom140 stiže bolji 555BE...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...
robx kaže...

da ali on je pitao samo za procesor,ko bi normalan stavljao taj procesor na integriranu grafu.. normalno da za jak procesor treba mocna grafa kako bi se performanse procesora u igricama iskoristile u potpunosti!

15 godina
protjeran
robx kaže...
Don Kihoty kaže...
robx kaže...

da ali on je pitao samo za procesor,ko bi normalan stavljao taj procesor na integriranu grafu.. normalno da za jak procesor treba mocna grafa kako bi se performanse procesora u igricama iskoristile u potpunosti!

Onaj kome treba procesorske snage za rad i ne igra se na poslu..

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=970113 http://www.techpowerup.com/gpuz/6p8v4/
15 godina
neaktivan

ovdje je postavljeno pitanje o performansama tog procesora u igricama, a ne za posao,programiranje,itd...... sa ovim gore sam mislio rec da nema smisla stavljat neki jaci procesor na integriranu grafu ako ga samo koristimo iskljucivo za gaming jer tada grafa ne moze iskoristiti performanse procesora kako treba . normalno sa jacim procesorom rad na racunalu bit ce ugodniji i brzi ,ali nece bit nekih performansi u igricama zbog lose integrirane grafe.

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.4.2010 19:14 (robx).
17 godina
protjeran
Procesor

Koliki bi clock bio dovoljan na Q6600 da zadovolji igre tipa Metro 2033, GTA IV, Crysis 2 te buduće sličnih imena. Naravno postavke su Maxed Out, 1680X1050, a grafika nešto tipa u Moj PC!

sticky boredom with a book:S
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Procesor

klokni ga na 3.6

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Procesor

Sasvim ljepo će sve odrađivati i na 3,2GHz na koje ide bez problema, a za sve više zavisi od primjerka do primjerka da li je B3 ili C0Osmijeh i navedena grafa će disati punim plučima ipak je to Q6600Namigiva

Semprom140 stiže bolji 5BE...
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.5.2010 17:09 (Smille).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Pa što moj Q6600 C0 može na 3.2GHz da ne stavljam onaj aftermarket cooler?

15 godina
Procesor

kupio ga moj prijatelj, kaze da je toliko jak da ga ne zeli clockat, gura mu sve sta oce.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Procesor

tintara koju grafu imaš

Other bands play, Rammstein burns-majke mi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Procesor

@ stoncin3

Ako imaš neki bolji cooler od originala svakako ga stavi ipak će tu zvijerku bolje ohladitiOsmijeh ipak dolazi ljeto pa češ biti zadovoljan boljim hlađenjem i nižim temperaturama.

Semprom140 stiže bolji 5BE...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Procesor

Ma OK sam sa njim. Samo se raspitujemOsmijeh @TINTARA GTA IV radi na trojezgrenim i čak mislim da koristi i četiri jezgre CPU brže nego na tvom. Pa pogledaš malo system requirements na official siteovima, vidim da tebe poput mene zanimaju one recommended ili optimumCool

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

Pa što moj Q6600 C0 može na 3.2GHz da ne stavljam onaj aftermarket cooler?

Imal sam Q6600 C0 i moram reči:JAKO TEŠKO gotovo NEMOGUČE.

I'll be back
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice