Preporuka za procesor

poruka: 6
|
čitano: 855
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Preporuka za procesor

Pozdrav. Evo planiram kupiti ploču i procesor i za ploču sam se odlučio, bila bi toAsrock A785GMH/128M zbog toga što ima int. grafiku (više od toga mi ne treba) i koristi ddr2 memoriju, a kako memoriju imam ne ulazi mi se u dodatni trošak za ddr3. E sad, dvoumim se oko procesora. Najprije sam mislio uzet nekog x2 240/245/250, a sad mi je zapeo za oko x3 435. Skuplje od toga ne mogu. Dali se isplati potrošiti tih stotinjak kuna više i uzet x3 i koliko bi se ustvari osjetila razlika s obzirom da ne igram igrice. Eto, dajte koji savjet vezan za ploču i procesor. Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Preporuka za procesor

Isplati se uzeti X3 procesor glede svega naravno daje bolje performanse u svemu Osmijeh

Phenom II X2 550BE itd... X4 moj pc...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Preporuka za procesor

Ako ne igraš igrice dovoljan ti je i X2, ali naravno ovisi što zapravo radiš osim igranja.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.4.2010 4:14 (godo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Preporuka za procesor

Ma ipak ću uzet ovaj x3 , jedino se sad nekako dvoumim dali bi ipak bilo pametnije ić na ddr3 ploču

15 godina
RE: Preporuka za procesor
danire01 kaže...

Ma ipak ću uzet ovaj x3 , jedino se sad nekako dvoumim dali bi ipak bilo pametnije ić na ddr3 ploču

Pa gledaj! Ako gledaš u budučnost i nadogradnje u budučnosti, onda je sigurno bolje i isplativije ić na AM3 ploču.

16 godina
neaktivan
Preporuka za procesor

Bilo bi ti pametnije, svoje rame možeš utržiti za nekih 250 kn, a novi ddr3 su ti oko 400 kn.

U tom slučaju ti je i x2 dovoljan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice