Pozdrav. Evo planiram kupiti ploču i procesor i za ploču sam se odlučio, bila bi toAsrock A785GMH/128M zbog toga što ima int. grafiku (više od toga mi ne treba) i koristi ddr2 memoriju, a kako memoriju imam ne ulazi mi se u dodatni trošak za ddr3. E sad, dvoumim se oko procesora. Najprije sam mislio uzet nekog x2 240/245/250, a sad mi je zapeo za oko x3 435. Skuplje od toga ne mogu. Dali se isplati potrošiti tih stotinjak kuna više i uzet x3 i koliko bi se ustvari osjetila razlika s obzirom da ne igram igrice. Eto, dajte koji savjet vezan za ploču i procesor. Hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Isplati se uzeti X3 procesor glede svega naravno daje bolje performanse u svemu
Ako ne igraš igrice dovoljan ti je i X2, ali naravno ovisi što zapravo radiš osim igranja.
Ma ipak ću uzet ovaj x3 , jedino se sad nekako dvoumim dali bi ipak bilo pametnije ić na ddr3 ploču
Ma ipak ću uzet ovaj x3 , jedino se sad nekako dvoumim dali bi ipak bilo pametnije ić na ddr3 ploču
Pa gledaj! Ako gledaš u budučnost i nadogradnje u budučnosti, onda je sigurno bolje i isplativije ić na AM3 ploču.
Bilo bi ti pametnije, svoje rame možeš utržiti za nekih 250 kn, a novi ddr3 su ti oko 400 kn.
U tom slučaju ti je i x2 dovoljan.