Pomoc oko odabira MBO i CPU.

poruka: 5
|
čitano: 1.068
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Bok mojeg prijatelja zanima koju maticnu plocu i procesor bi vi preporucili za njega do sveukupno 700kn......on je mislio ovak:
LINK - CPU
LINK - MBO
ako se slazete s tim da je dobro onda javite ako ne predlozite svoje.
Hvala na pomoći.

MSN @ unimatrixbax@hotmail.com - ICQ @ 459422075

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Pomoc oko odabira MBO i CPU.
FrightMare kaže...

Bok mojeg prijatelja zanima koju maticnu plocu i procesor bi vi preporucili za njega do sveukupno 700kn......on je mislio ovak:
LINK - CPU
LINK - MBO
ako se slazete s tim da je dobro onda javite ako ne predlozite svoje.
Hvala na pomoći.

Neka on skupi od 1500-2000 Kn pa neka se onda javi...To sto on hoce kupiti nece mu stajati ni 1 god...

S obzira na obzir, da tvoj obzir ne dolazi u obzir momu obziru, doci ce u obzir da je moj obzir bolji od tvog obzira...
16 godina
neaktivan

Proc je dobar,ali matična je šrot,nek uzme Gygabite US3!

A za što bi mu komp služio?

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.6.2009 14:11 (big_guy).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Pomoc oko odabira MBO i CPU.
big_guy kaže...

Proc je dobar,ali matična je šrot,nek uzme Gygabite US3!

A za što bi mu komp služio?

hey tu maticnu ja koristim!odlicna je za tvoju informaciju! a i bolja je od te....makar ta ima ultra durable... pogle: LINK

MSN @ unimatrixbax@hotmail.com - ICQ @ 459422075
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.6.2009 16:13 (FrightMare).
13 godina
neaktivan
ovako ljudi, ja sam malo novi sta se tice foruma ikakvog itd, ljubitelj sam hardwarea al da neduljim, treba mi jedna pomoc oko jedne ideje, potaknut losim rezultatima svog outdated compa, (athlon 64 x2 5000+be,
gt440 gainwardov 1gb gddr5
4gb ddr2 kingston pc6400
maticna neka bezze am2 socket) odlucijo sam nesto promijeniti za sitne novce, pa sam naišao na kombinaciju 2x dual core opterona 285 , sa jos starijom maticnom sa podrskom za 2 processora (940 socket) , dobivajuci to sve skupa sa maticnom za 500 kuna, isplati mi se puno bolje nego trazit neka skuplja rijesenja u nekim phenomima x4 i slicno , i gledajuci rezultate koje ta 2 processora ostvaruju. Pa me samo zanima, isplati li se ta moja kalkulacija ocu li stvarno dobiti overall score, kao što sam inspekta po netu, bolji za sigurno 2-3 puta od sadasnjega po 3d markovima i slicno.

Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice