Pomoc oko napajanja

poruka: 25
|
čitano: 2.936
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pomoc oko napajanja

ovako kupio bi maticnu plocu asrock 880gxh usb3 i amd phenonx2 555 black edition i dva gb ddr 3 1333mhz.zanima me dali to moze pokrenuti 400watno napajanje.grafe zasad nema bit ce integrirka.hvala svima na odgovoru

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Pomoc oko napajanja
dadodream kaže...

ovako kupio bi maticnu plocu asrock 880gxh usb3 i amd phenonx2 555 black edition i dva gb ddr 3 1333mhz.zanima me dali to moze pokrenuti 400watno napajanje.grafe zasad nema bit ce integrirka.hvala svima na odgovoru

Svako brand name napajanje od 400W (XFX, OCZ, Corsair, Seasonic, Chieftec, Fortron...) bit će sasvim dovoljno za tvoju konfu.

Ukoliko imaš neko žnj napajanje (poput MS Industriala, Codegena, Linkworlda...), preporučam kupnju drugog.

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.5.2011 16:19 (cro_blue).
14 godina

Koje je to napajanje ??

15 godina

Nek uzme XFX 450W.

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
15 godina
neaktivan
Pomoc oko napajanja

Power Supply MODEL:LC-B400AX-za sada bi surfao do iduce place onda bi kupio jace napajanje i grafu

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pomoc oko napajanja
Pozdrav,
zanima me kolika bi trebala biti jačina napajanja za račnalo u kojem bi bio intel i7, neka bolja grafička (npr nvidijina serija gtx), dva dvd roma, nekih 4 ventilatora, pumpa za vodeno hlađenje i neka matična ploča za navedeni procesor. uzeti u obzir eventualnu nadogradnju grafike kupovinom još jedne kartice i povezivanjem u sli. ili u slučaju radeona u crossfire. radeonke bi bilo isto malo bolje.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Držat će to  bez grafe komponente koje ćeš kupit, ali obavezno uzmi neko normalno napajanje kad uzmeš grafu.

15 godina
Djuka6 kaže...
Pozdrav,
zanima me kolika bi trebala biti jačina napajanja za račnalo u kojem bi bio intel i7, neka bolja grafička (npr nvidijina serija gtx), dva dvd roma, nekih 4 ventilatora, pumpa za vodeno hlađenje i neka matična ploča za navedeni procesor. uzeti u obzir eventualnu nadogradnju grafike kupovinom još jedne kartice i povezivanjem u sli. ili u slučaju radeona u crossfire. radeonke bi bilo isto malo bolje.

Kakve GTX-ice?GTX 580 ili slabije?

17 godina
dadodream kaže...

Power Supply MODEL:LC-B400AX-za sada bi surfao do iduce place onda bi kupio jace napajanje i grafu

Koliko ja vidim, riječ je o Frontier napajanju... Dakle, treš klasa!

Netko je već preporučio XFX-a od 450W koji je trenutno best buy među jeftinijim napajanjima pa bi bilo poželjno da kupiš njega ili neko bolje.

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
17 godina
dadodream kaže...

Pukni lc power 500w, košta ti 209kn u linksu i drži konfu iz mog potpisa, tako da mislim da će držati i tvoju, kad staviš grafu gore...

14 godina
dadodream kaže...

drzat ce dok ne dode grafa...ona ce bit najveci potrosac...ako uzmes neku u skladu sa svojom konfom....i kad nju uzmes morat ces i novo napajanje...

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
15 godina
neaktivan
zasad mi se svidja npr gtx 460
15 godina
neaktivan
Pomoc oko napajanja

jeste sigurni da bude drzalo to napajanje bez grafe Power Supply MODEL:LC-B400AX

0 0 hvala 0
14 godina
Djuka6 kaže...
Pozdrav,

Naslagao si ti toga fino. Kad već uzmeš takav skup komp onda nikako nemoj štediti na napajanju !! Recimo  Corsair 750W CMPSU-750TX2Eu ili neko slično kvalitetno napajanje od oko 700 do 800 watta.

14 godina
Pomoc oko napajanja

imas za 300-njak kuna vrhunska napajanja na kojima ces moc i radit upgrade...npr sa dualcore phenoma 2 na quad core phenoma...i drzat ce gtx460...imas xfx450 watti...punokrvni SISAvac xD odlicno napajanje

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.

1 0 hvala 0
14 godina
dadodream kaže...

jeste sigurni da bude drzalo to napajanje bez grafe Power Supply MODEL:LC-B400AX

Moralo bi držati, jel grafa vuče pla struje maltene kod igračih kompova. Koliko je staro to napajanje, jel s vremenom ona slabe i crkavaju. Ako je već staro, onda se nemoj zezat i uzmi prvo napajanje pa onda ostalo !!

15 godina
neaktivan
Pomoc oko napajanja

6 mjeseci

0 0 hvala 0
14 godina

Držat će onda, samo obavezno kad budeš uzeo grafu uzmi drugo napajanje. Ako uzmeš neku ozbiljniju grafu i ostaviš to napjanje, to neće bit dobro nikako {#}.

15 godina
Djuka6 kaže...
zasad mi se svidja npr gtx 460

Cekaj da vidis kakva ce bit GTX 560,pa onda odluci,ali mislim da bi ti bio dovoljan XFX 650.

15 godina
neaktivan
Pomoc oko napajanja

znam to.to napajenje sad vrti intel e 5200 2gb rama grafu 4670 2 harda od 160gb i 250 gb.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pomoc oko napajanja
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Djuka6 kaže...

Vjeruj mi, bolje ti je iz linksa onaj lc od 500w, je ovo je ms, ili ti ga : Massive šroteks

15 godina
Djuka6 kaže...

Na napajanju se ne smije stedit.

15 godina
protjeran
Djuka6 kaže...

Spaaaaaaaaaaaaaarkiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!! {#}

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
15 godina
Djuka6 kaže...

lol ,uzeo bi i7 ,vodeno , crossfire/sli a kupio bi napajanje za 200kn?

to ti malo prcaš ,jeli?{#}

gle, čisto da ti sa financijske strane kažem,

ako uzimaš navedene komponente ,računaj da budeš morao uložiti bar minimalno oko 500-600kn u napajanje....

u modele ne ulazim ,jer skoro svako brand name od cca 600w pa na više w ,bude zadovoljavalo ,vjerojatno i u slučaju dodavanja još koje grafičke (opet ,ovisno koje ,jel. nije isto 2x 6850 i 2x 570gtx...

napokon dočekao DNF!
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.5.2011 0:08 (vrx).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice