slazem novu povoljnu konfu i ne mogu se odlucit. zanima me koji je vise isplativiji , dal 500 kn skuplji 940 ima toliko bolje performanse u igrama od phenoma 550?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
slazem novu povoljnu konfu i ne mogu se odlucit. zanima me koji je vise isplativiji , dal 500 kn skuplji 940 ima toliko bolje performanse u igrama od phenoma 550?
Bolji je Phenom X4,isplativiji je X2,sredina je X3 720/710,a može i Athlon 2 620.
Pa 940 je ipak quad tako da uglavnom ima bolje performanse a u nadolazećim igrama bi to trebalo sve više
dolaziti do izražaja...
Oba su black edition i odlični clockeri, 550 se da i otključat u quada (ako imaš sreće), imaju istu količinu cachea.
Ja bi uzeo 940 zbog dvije jezgre više. To je odličan proc koji za gaming može potrajat još dosta dugo...
sto je potrebno da se otkljuca u cetverojezgreni ?
Gigabyte MA785GM-US2H,AMD 785G+SB710, S. AM3/AM2+/AM2, 5xSerial + eSATA, UDMA133, VGA ATI Radeon HD4200 shared, DVI, HDMI & VGA konektor, 2PCI, PCI-E x16, 4xDDR 2 (max 16GB), FW, Ultra Durable 3
To je ploca koju namjeravam uzet uz proc, jel bi islo na njoj otkljucavanje ?
potrebno je da te pogodi dobar batch.... ploča odgovara.
Gigabyte MA785GM-US2H,AMD 785G+SB710, S. AM3/AM2+/AM2, 5xSerial + eSATA, UDMA133, VGA ATI Radeon HD4200 shared, DVI, HDMI & VGA konektor, 2PCI, PCI-E x16, 4xDDR 2 (max 16GB), FW, Ultra Durable 3
Da, ta ploča ima SB710 što znači da ima ACC opciju u biosu koja ti treba za otključavanje.
Bi,ima SB710,znači:malo digni voltažu (neki nisu stabilni na stock voltaži),stavi ACC na Auto,upališ "Unleashing" i restart.Ako dođe do windoza radi,ako ne ništa od toga.
ej hvala , uzet cu taj dvojezgreni , pa sta bude bude
Kupio II X2 550 i uspio sam ga otkljucat , ATI - jev chipset. Radi mi stabilno na 3,5 GHz , samo jos moram novi kuler stavit , mugen 2
Kupio II X2 550 i uspio sam ga otkljucat , ATI - jev chipset. Radi mi stabilno na 3,5 GHz , samo jos moram novi kuler stavit , mugen 2
Stavi Mugena i praši