Performanse procesora amd athlon x2 240 zaključana tema

poruka: 9
|
čitano: 2.409
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Performanse procesora amd athlon x2 240
Možete li mi molim vas reći što mislite o ovom Procesoru ako pričamo o gamingu?bi li ovaj Procesor bio dobar za gaming u kombinaciji sa ATI radeon HD 7750 gddr5 1gb i još 4gb ddr3 RAM-a Ako mi netko može molim vas dati fps-ove ili procesora Ili grafe molim vas (link fps-a)?
Akros
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

koje igre misliš igrati i na kojoj rezoluciji? za taj proc nemoj uzimati jaču grafu od te 7750 jer bi bio bottleneck

Eto pyesnya o samom prekrasnom gorodye v mnrye, Moskva!!!! 14 // How much RAM could a RAM ram if a RAM could ram RAM?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Performanse procesora amd athlon x2 240
A mislim igrat novije igra npr. Crysis2,3 , bf3 Ili far cry 3 na nekoj srednjoj rezoluciji i high postavkama
Akros
12 godina
neaktivan
ivan1234 kaže...
A mislim igrat novije igra npr. Crysis2,3 , bf3 Ili far cry 3 na nekoj srednjoj rezoluciji i high postavkama

Naravno tu ovisi od igre do igre npr crysis 2 na ultra ,crysis 3 na srednjoj rezi i najmanjim postavkama
Akros
16 godina
neaktivan
ivan1234 kaže...

ako na srednju rezu misliš 1280*1024 onda bi mogao igrat, ali nisam baš siguran za high postavke... pogotovo crysis 3

Eto pyesnya o samom prekrasnom gorodye v mnrye, Moskva!!!! 14 // How much RAM could a RAM ram if a RAM could ram RAM?
12 godina
neaktivan
Gledao sam nešto na you tube-u i neki ljudi S ovom grafom,malo losijim procesorom i Istom količinom rama igraju far cry 3 na ultra Tvoj prijedlog:da li trebam mijenjati proc Kako bi osjetio punu moć ove grafičke?
Akros
14 godina
neaktivan

athlon x2 240 ti je bottleneck za hd 7750, imao ga je frend .

kobasica grozna
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ivan1234 kaže...
Gledao sam nešto na you tube-u i neki ljudi S ovom grafom,malo losijim procesorom i Istom količinom rama igraju far cry 3 na ultra Tvoj prijedlog:da li trebam mijenjati proc Kako bi osjetio punu moć ove grafičke?

na tvom mjestu bih ganjao polovnog athlona II x4, nešto tipa ovo

12 godina
neaktivan
Ok ,provjerit ću neki amd-ov x4 ,sto kažete Na amd athlon II x4 631?u linksu se može Uzet za 450kn ( ofc novi, ne polovni)?
Akros
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice