Molim preporuku/savjet glede kupnje MBO,CPU,GPU

poruka: 4
|
čitano: 694
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Molim preporuku glede kupnje komponenata MBO+CPU+GPU i da sve ide za max. 2.500Kn +/- 50kn za AM3 socket.Sve treba raditi na 22" 1680x1050 rezi i perferira se igranje samo.{#}

Glede napajanja koristi se LC Power 560W.Ukoliko dobijem prijedloge idem sutra u kupovinu te bi bilo dobro navesti i trgovinu glede izbora kupnje(plačanje karticom Diners).

Hvala.

Intel E2160
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
"The war is in your blood.Don't fight it!"-John Rambo
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo malo se ponovio glede spomenutog i sad sve lakše diše{#} ubo Athlon X3 445,MBO A770DE+ i naravno MSI 460 GTX Hawk Thalon Attack{#} upravo poslagijem sve a sutra ću se malo pozabaviti clockanjem da vidim dokle i kako to ide kad se malo brže potjera.neda mi se vrtiti kojekakve bencheve samo ću ugrubo napisati dojmove.{#}

Intel E2160
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Molim preporuku/savjet glede kupnje MBO,CPU,GP
Smille kaže...

Evo malo se ponovio glede spomenutog i sad sve lakše diše{#} ubo Athlon X3 445,MBO A770DE+ i naravno MSI 460 GTX Hawk Thalon Attack{#} upravo poslagijem sve a sutra ću se malo pozabaviti clockanjem da vidim dokle i kako to ide kad se malo brže potjera.neda mi se vrtiti kojekakve bencheve samo ću ugrubo napisati dojmove.{#}

Svakako probaj otključati tog Athlona X3 u X4 (al nakon što satviš neki bios noviji od 1.50). Velika je vjerojatnost da ćeš uspjeti.

Ako sam ikako pomogao, nešto pojasnio il se barem trudio - kliknite na HVALA; kao znak zahvalnosti. Hvala.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice