Mbo za i5 2500k/ i7 2600k

poruka: 280
|
čitano: 33.459
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran

Skidam CineBench već 5min još 12min, valjda serveri opterečeni pa sporo ide ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Mbo za i5 2500k/ i7 2600k
phoenix2003 kaže...

Cijenim tvoje znanje ali izgleda da bi bilo poželjno da katkad testiraš koji kondom a ne komad hardware-a. Napet si čovječe!

Pozdrav!

Evo testirao sam Primeros (najbolji kondomi, durex sux) i mislio sam na tebe.

Broji se, zar ne? 

Pusa {#}

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
13 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

E al ga serkate svi po malo... Nemojte biti curice i javite se u 5GHz klub, svi sve znate o clockanju, fazama bla bla, a nema vas tamo... Čast iznimkama. {#}

I ASRock i ASUS su odlične ploče, možda je ASUS malo kvalitetniji ali sve je to tu negdje. Imate svi svoje ploče, dobre procesore a ne vidim vas tamo. Posebno bi htio vidjeti još kojeg Buldožera (Don je već stavio validaciju prvog tamo). Posebno očekujem Bulldozera da se tamo javi sa svojom validacijom svog hvaljenog Bullya {#}

pa i ja sam tamo{#}

17 godina
Blade Runner31 kaže...
Pero Dinamit kaže...

E al ga serkate svi po malo... Nemojte biti curice i javite se u 5GHz klub, svi sve znate o clockanju, fazama bla bla, a nema vas tamo... Čast iznimkama. {#}

pa i ja sam tamo{#}

Boldano pročitaj {#}

Bully jesi ga testirao? Koji imaš hladnjak i kolike su temperature pod opterećenjem?

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
13 godina
protjeran

Boldano pročitaj {#}

Bully jesi ga testirao? Koji imaš hladnjak i kolike su temperature pod opterećenjem?

Jesam, Thermax II, čuj trenutno se malo zahebajem sa frekvama, 

14 godina

Evo vec neko vrime ne pratim Intel i neznam koja je spika sa chipsetima i procesorima, pa da ne otvaram zasebnu temu pitat cu ovde...

Moze preporuka socket 1155 MBO do nekih 1200kn? Jedini uvijet je da ima onboard grafiku.

Na nju bi za pocetak isao neki Celeron pa nakon par mjeseci neki od ova dva cpu-a iz naslova teme.  

Hvala...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
anarchyST kaže...

Evo vec neko vrime ne pratim Intel i neznam koja je spika sa chipsetima i procesorima, pa da ne otvaram zasebnu temu pitat cu ovde...

Moze preporuka socket 1155 MBO do nekih 1200kn? Jedini uvijet je da ima onboard grafiku.

Na nju bi za pocetak isao neki Celeron pa nakon par mjeseci neki od ova dva cpu-a iz naslova teme.

Hvala...

Klik.

Tko pod drugim jamu kopa ... brzo će se umoriti.
14 godina

Radije pljuni lovu na ovu plocu i nabavi neku jadnu karticu tipa GT 210.Vjeruj mi neces pozaliti.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Radije pljuni lovu na ovu plocu i nabavi neku jadnu karticu tipa GT 210.Vjeruj mi neces pozaliti.

Požalit će ukoliko će u budućnosti na CF/SLi.

14 godina
Caesar et Brutus kaže...
zoharbizo kaže...

Tocno,to si dobro rekao.Ali pozaliti ce takoder ako je okorjeli overclocker jer je ova ploca daleko bolja za OC 24/7 i extremni OC.Za razliku od EX3 GEN3 ima bolju digitalnu regulaciju i puno je bolji izbor po pitanju overclocka.Ipak kupuje K procesor.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.1.2012 21:19 (zoharbizo).
16 godina

Žohar odakle ti izvlačiš te gluposti, Asrock Z68 Extreme3 Gen3 je puno bolja ploča od te tvoje navdene, Z68chipset vs P68 da ne nabrajam ostalo. Kakav okorjeli overkloker, šta je to i tko?
na ovom Asrocku večina može s dobrim hlađenjem na 5Ghz a za 24/7 ugodan rad se sandy drži na 4.5Ghz na bilokojoj ploči, čemu filozofiranje da je taj asus na nekom testu navuko 5.5 a asrock 5.4Ghz, vrijedi li to kome išta nasprem ostalih prednosti?, vidim ti nisi zadovoljan svojom pločom a kupiješ najjeftinije, sa pločom od 700kn obarat neke rekorde lol. Uostalom ove obje ploče su makine ja bih uzeo Asrock.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.1.2012 22:34 (bik).
Moj PC  
4 2 hvala 0
14 godina
bik kaže...

Žohar odakle ti izvlačiš te gluposti, Asrock Z68 Extreme3 Gen3 je puno bolja ploča od te tvoje navdene, Z68chipset vs P68 da ne nabrajam ostalo. Kakav okorjeli overkloker, šta je to i tko?
na ovom Asrocku večina može s dobrim hlađenjem na 5Ghz a za 24/7 ugodan rad se sandy drži na 4.5Ghz na bilokojoj ploči, čemu filozofiranje da je taj asus na nekom testu navuko 5.5 a asrock 5.4Ghz, vrijedi li to kome išta nasprem ostalih prednosti?, vidim ti nisi zadovoljan svojom pločom a kupiješ najjeftinije, sa pločom od 700kn obarat neke rekorde lol. Uostalom ove obje ploče su makine ja bih uzeo Asrock.

E vidis ja bih uzeo ASUS i to je moj odabir na koji imam pravo.Isto tako imam pravo predloziti tu plocu jer je sto se tice OC potencijala bolja od Z68 EX3 GEN3.BTW ne pricaj mi ti o obaranju rekorda,ja sam sa ovom srot plocom u 5ghz klubu pa i vise.Tebe tamo nema,javi se kad dodes tamo.Vjerojatno ce to biti nikad.

13 godina
neaktivan

Imam tog Asusa na drugom kompu, mislim da ga je čak Žohar preporučil.  {#}

heilige
14 godina
Xash kaže...

Imam tog Asusa na drugom kompu, mislim da ga je čak Žohar preporučil. {#}

I kakva je ploca?Podijeli sa nama vlastito objektivno misljenje.Da cuju ovi sto stuju SV.Asrock.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.1.2012 23:01 (zoharbizo).
14 godina
neaktivan

zašt je opet war nastao, prvo dva različita proizvođača, drugačiji pristup i izvedba na ploči pa i drugačiji chipseti...bolje nek se pomoli pa nek ga posere dobar primjerak proca...4.0-4.5 ghz 24/7 i vozi, prolaze i drže te ploče to bez problema...zoharbizo ja imam tu asus sa tim digi+ đinđama koje spominješ, da je ploča nešt posebno nije, da je šrot također nije...neka sredina...stabilna i fino tera sve...bez mušica i mislim da je to uredu...što se tiče vdropa (jer je vezan uz klok) na extreme ga nema tj overvolta ploča za neku siću, neda mu ispod zadanog vcore-a, LLC na 50-75% imaš vdroop 0.008...toliko opcija za te faze i postavke, al kak god okreneš ploča je stvarno stabilna

samo krupno, ništa sitniš
14 godina

Mene se napada jer preporucam ASUS.Ja smatram da je po tom pitanju ASUS u prednosti i da je bolji.I to je sve,to je moje misljenje.Nije me briga hoce li me poslusati,sjetiti ce se oni sto sam ja rekao.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bik kaže...

Žohar odakle ti izvlačiš te gluposti, Asrock Z68 Extreme3 Gen3 je puno bolja ploča od te tvoje navdene, Z68chipset vs P68 da ne nabrajam ostalo.

Ajde nabroji ostalo, baš me zanima šta ćeš reći :))

14 godina
neaktivan

pa i ja sam tako poslušao pa uzeo asus...no ponavljam tko god se dvoumi pri kupnji 1555 ploče, ta ploča radi ko cager iz kutije, bez da ijedna stvarčica zeza..al doslovno..i mislim da je i to dobro znati s obzirom da je lijepa svota u i igri..z68 chipset, ja koristim trenutno samo igpu, naklokan je cpu + igpu, i pičim igre na tome..apsolutno ništa nezeza, nešteka, nema errora, bsoda milina...i ja sam tukac, al sam čitao tut od jurky-a, par klikova i mali na 4.5 cigle :P

samo krupno, ništa sitniš
14 godina

Zanimljiv tipuš.Nema ga medu 5ghz ekipom a tu soli pamet.Uvijek isto,dok ima nesto to nesto je najbolje.Tako je bilo sa AMD Thubanom,sada mu je I5 2500K znatno brzi nego Thuban u Winsima 7.Covjece ja presao sa Athlonceka II X4 na I5 2500K i u Winsima razlike nema.Koji je to lovac,suma mu je pobjegla.

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Zanimljiv tipuš.Nema ga medu 5ghz ekipom a tu soli pamet.Uvijek isto,dok ima nesto to nesto je najbolje.Tako je bilo sa AMD Thubanom,sada mu je I5 2500K znatno brzi nego Thuban u Winsima 7.Covjece ja presao sa Athlonceka II X4 na I5 2500K i u Winsima razlike nema.Koji je to lovac,suma mu je pobjegla.

Mislim da je baš on prije koji mjesec, možda i godinu unazad tupio da je Athlon II X4 sranje i da njegov Phenom II X2 puno bolje radi u windowsima. Ja stvarno ne znam šta taj tip radi u windowsima, to ni placebo efekt nemože napravit šta si on umišlja.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.1.2012 23:41 (ATiGamer).
14 godina

Sta ce umisljati?Rekao sam ti,sto on ima to je najbolje.Prati malo sto pise i biti ce ti jasno.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Caesar et Brutus kaže...
zoharbizo kaže...

Sry ali zasto bi pozalio zbog CF/SLi?

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.1.2012 11:27 (infeqt0r).
15 godina
neaktivan
infeqt0r kaže...

Jer ploča ima x16/x4 propusnost u multi GPU

14 godina
neaktivan
ATiGamer kaže...
bik kaže...

Žohar odakle ti izvlačiš te gluposti, Asrock Z68 Extreme3 Gen3 je puno bolja ploča od te tvoje navdene, Z68chipset vs P67 da ne nabrajam ostalo.

Ajde nabroji ostalo, baš me zanima šta ćeš reći :))

Daaaj molim te, svatko se može zabunit; pogotovo ako brzo piše - u strci je s vremenom. I najbolji griješe, nobody is perfect.  {#}

Jedino šta može dobit s tih 200MHz više na Asus-ovoj ploči, to je bolja reza u čmarkanju. Šta neće moć furat s 4.7GHz, neće ni s 5.1...

14 godina
neaktivan
ATiGamer kaže...
infeqt0r kaže...

Jer ploča ima x16/x4 propusnost u multi GPU

Afff....:/ Steta.

13 godina

Sad se postavlja pitanje jel veci postotak overclockera ili onih koji imaju dual GPU :)

Dobra ploca je ona koja nece crknut.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BlueMax kaže...

Sad se postavlja pitanje jel veci postotak overclockera ili onih koji imaju dual GPU :)

Tu pravila nema nikakva.

17 godina
BlueMax kaže...

Kakvu ti ploču imaš?

Nema tu nekog pravila, ako će crknut, crknut će i tu se ništa ne može. Isto kao i za aute. Pa nije Ferrari garancija da se neće zapaliti recimo (458 Italia googlaj).

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
14 godina
neaktivan

P8P67 PRO ce koliko znam podrzavati Ivy update-om BIOS-a. Zna li neko hoce li podrzavati i Ivy Bridge-E ili ce Ivy-E ici samo s LGA2011?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ivy Brigde-E ide samo na LGA2011. Obični bi trebali biti kompatibilni sa LGA1155 uz/bez nadogradnje BIOS-a.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice