Koji CPU cooler kupiti? izdvojena tema

poruka: 7.968
|
čitano: 1.706.928
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: CPU hladnjaci i ventilatori P&O
15 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Kupljen CoolerMaster Hyper T4. Kasnije ću ga zmontirat pa ću bacit neke slikice ;)

Čudo, tako mi je drago što sam ga kupio ;)

Bacit ću još slika kasnije, fotić mi je prazan pa dok ga napunim.

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.6.2013 20:40 (Tommy_123).
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Koji CPU cooler kupiti?

evo ovako,planiram uskoro promijeniti procesor i maticnu plocu.Pikirao sam na jedan amd-ov osmojezgreni procesor ali ako ima vise jezgri i dostupan je na trzistu koristilo bi mi bolje i vise posto planiram rabiti kompjutor kao svojevrsni workstation za renderiranje 3d modela i scena.Napajnje nije problem posto cu nabaviti neko 800 do 1200 wattno.Pa ako bi ste mi mogli preporuciti neki bio bih zahvalan

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Koji CPU cooler kupiti?

Vidim da se prica o skupom i jakom hardveru pa cu ti i preporucit samo skuplje coolere...

Mine 2 ,  Ashura , Ninja 3.

Ako trazis nesto efikasnije tu je uvijek Noctua koja je najbolja.

Werdum Combat Team
12 godina
Koji CPU cooler kupiti?

eto koji sam baksuz, taman da ću jutros naručiti LC Cooler LC-CC-95 i odem na nabavu i nema ga više nigdje u ponudi http://www.nabava.net/trazilica.php?tp=0&q=LC-CC-95, šta to znači, da ga više neće biti u prodaji uopće ili? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ja imam Scythe Mine 2 i prezadovoljan sam. Naravno,nije dobar kao NH-D14,ali nije puno ni lošiji. Meni 955 BE na 3.4 GHz ne prelazi 48 stupnjeva.
12 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Ja sam prije 2 dana uzeo ARTIC Freezer i30 za 220kn u linksu ( bio je na akciji).

Uzeo sam ga za i5 3570 koji sam OC 4.2 GHZ, temp su: ( slika u prilogu ) 

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.6.2013 11:37 (Sandro HR Zagorje).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ibme74 kaže...

eto koji sam baksuz, taman da ću jutros naručiti LC Cooler LC-CC-95 i odem na nabavu i nema ga više nigdje u ponudi http://www.nabava.net/trazilica.php?tp=0&q=LC-CC-95, šta to znači, da ga više neće biti u prodaji uopće ili? {#}

Posalji upit Linksu dal ce ga opet nabavljati !

Music As A Weapon !!
12 godina
Haf932 kaže...
ibme74 kaže...

Posalji upit Linksu dal ce ga opet nabavljati !

Hej, ma ja im poslo sve ono što sam palnirao kupit uključujući i taj cooler i on ej samo odgovorio da je naručeno i da će stići u sri ili čet, onda im je očito ostalo u zalihama...

13 godina
itomic009 kaže...

Hyper 212 Evo.

Yep - ne razumijem pomamu za t4, kad je 212 evo 20 kn skuplji i navodno puno bolji....

http://www.pcaxe.com/hardver/hladjenja/cooler-master-hyper-t4

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.6.2013 17:24 (DarthMarkus).
14 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Koji da kupim? Cooler Master V6 GT ili Cooler Master V8? Ja bi radije V6 jer mi nekako bolje izgleda...

Strm
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Kolko mislis potrosit i gdje kupujes ?

Music As A Weapon !!
14 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Imam prijatelja i njem sam sastavio 4 konfiguracije,sad imam izbor-koji da od ta dva uzmem?

Strm
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Uzmi V6GT , kad vec ima dva venta !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Koji CPU cooler kupiti?

More,ionako mi je lijepša,ako sa stock coolerom ima u idlu 30,s v6 če biti zammrzivač!! xd

Strm
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Ugradnjen Cooler MAster V6 GT-smrznio mi proc:

Strm
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.7.2013 1:44 (Strm).
Moj PC  
1 4 hvala 0
13 godina

Temperatura sobe?

Živim luksuzno! Jedem luk i lijem suze... :)
15 godina

kako neko tijelo na sobnoj temperaturi od cca 20°-ak može imat temp od 11°

koje su to kenjaže

dnl
14 godina
roki kaže...

koje su to kenjaže

U sobi je 25 stupnjeva,ali moraš računati da imam 8x120mm ventova na kučištu,cable managment je maximalan i kučešte je fino prozračno

Strm
13 godina
Strm kaže...
roki kaže...

koje su to kenjaže

U sobi je 25 stupnjeva,ali moraš računati da imam 8x120mm ventova na kučištu,cable managment je maximalan i kučešte je fino prozračno

Prozračenost i niža temperatura nisu isto. IMO mislim da te senzori zahebavaju.

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
14 godina

Pa svejedno je nemoguće.

15 godina
Koji CPU cooler kupiti?

možeš imat 10 ventova ali ta temp je nemoguća jedino ako je u sobi 10

dnl
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Da ti možda ne držiš komp u frižideru ??? 

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Koji CPU cooler kupiti?

ajde ti sebi skini Aidu 64 extreme edition ver.  2,80

izvadi komp iz fridža i onda snimi temp.

i koje to kućište ima 8   120-milimetarskih mjesta za ventove

dnl
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.7.2013 14:20 (roki).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Pozdrav svima,

nemam vremena ni mentalne snage istraživati tržište pa bih molio za vaše usluge. {#}

Znači - i5 2500k (socket 1155) - želim cooler, pošten zračni cooler za blagi OC i najvažnije tiši rad pod opterećenjem. (pokušat ću se naviknuti na upaljeni komp noću kad želim spavati)

Kućište je CoolerMaster Elite 430, a RAM skoro standardne visine. (slika RAM-a u prilogu)

Welcome my son...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Hyper 212 Evo. U auto modu mora biti nečujan u idle modu a ako slučajno nije, spustiš mu okretaje ručno ispod 800 okr. i onda ga nećeš čuti sigurno.

14 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Imam jedno pitanje prije nego kupim CPU cooler, jel stane Spire Kepler Rev.2 u moje kućište ? ( Zalman T1 )

EDIT : I da, jel bi morao vaditi cijelu matičnu da bi to namontirao ? Na kućištu se ne može skinuti desna stranica.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.7.2013 22:54 (Tomek.Klc).

0 0 hvala 0
14 godina
roki kaže...

ajde ti sebi skini Aidu 64 extreme edition ver.  2,80

izvadi komp iz fridža i onda snimi temp.

i koje to kućište ima 8   120-milimetarskih mjesta za ventove

Istina:Dobio ssam Cooler MAstter V6 gt,položio komp na bok,skinuo stock coler,na proc DIY alu-tanjur,upalio komp,izlio tekući dušik,dok se podigao win imaao sam 10 stupnjeva{#}

Strm
16 godina
neaktivan
U zalmana stane max 140mm, tako da ovaj spire stane bez problema...Neces morati vaditi maticnu, jer na AMD ga stavljas sa onim kopcama kao i za stock cooler...
17 godina
neaktivan
itomic009 kaže...

Hyper 212 Evo. U auto modu mora biti nečujan u idle modu a ako slučajno nije, spustiš mu okretaje ručno ispod 800 okr. i onda ga nećeš čuti sigurno.

Cilj mi je da bude što tiši pod skoro pa punim opterećenjem, a ne u idleu.

Trebam li nešto ekstremnije?

Welcome my son...
14 godina

Blago clockani i5 će držati nečujno i kad ostaviš vent na 800 okr pod punim gasom. Isto tako preporučam  možda Hyper 412S koji je sličan, ali nešto bolje hladi a tih je. Oba će ti držati blago clockani i5 i pod loadom u tišini. Samo trebaš ručno kontrolirati okretaje venta hladnjaka. Ako hoćeš žešće clockati i5, a da bude tišina, onda kupi ovaj kao moj. Stavim okretaje na 900 okr. i ne čujem hladnjak a drži clockani i ne clockani FX, a i5 još i lakše.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: CPU hladnjaci i ventilatori P&O
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice