Intel Club (opća tema o procesorima)
- poruka: 15.101
- |
- čitano: 2.893.681
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Na i7 FPS pada na 0
hvala ti za ovaj info, uljepšao si mi dan
Kad si čorav ko kokoš, vidiš da se sve pokvari cim je neki crveni proizvod u kanti sramotno i to se naziva naj cpu danasnjice za gaming?🤦😂Nema opravdanja💩
Ha ha multi igra na 0 fpsa, pa to su nove razine ,,,🫣
🤡🤡🤡
Naravno sve ostalo nisi vidio?
Kaj da gledam dalje, kao da nije poznato da 3D keš ne doprinosi u svim igrama. U ovim GPU bound nasovima grafe su pre slabe da bi se testirao CPU a u multiju pada na 0.
Da je ryzen bolesno skup sigurno da je, ali ti i sam znaš da se 4 cpu procesor zaguši bez problema, od tuda i ta nula.
3D keš je dobar samo za hvalisanje u FHD(1080P) benčmarkovima sa RTX5090.
Kod uredno složenog kompa GPU je u 90% slučajeva usko grlo, a u toj situaciji je tak svejeno koji je CPU unutra.
Nije poluproizvod nego CPU gaming revolucija za razliku od Intelivih malih jezgri koji imitira mobilne procesore. Ne znam o kakvom rasturanju pričaš kad pada na 0 fpsa.
Nije poluproizvod nego CPU gaming revolucija za razliku od Intelivih malih jezgri koji imitira mobilne procesore. Ne znam o kakvom rasturanju pričaš kad pada na 0 fpsa.
" Kupit će i tebi sine tata tramvaj"... kako kaže vic, tj napravit će i Intel CPU sa 3D cacheom, čini mi se da to imaju u planovima, kao i chiplete s kojima su zakasnili 5 godina, ili se varam?
Revolucija?
8g razlike? Moj 14600k u cinebenchu r23 ima skoro 28000 o kakvoj ti revoluciji pricas?