Intel Club (opća tema o procesorima) izdvojena tema

poruka: 15.101
|
čitano: 2.893.681
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Intel i5 Club
4 godine
Re: Intel Club (opća tema o procesorima)

Nek ostane zapisano i u pravu Intel temu I7 7700 je zasluzio rasturivši naj cpu danasnjice od jebenih 600€, 9800x3d😂😂😂
1%low🤦😂😂😂😂😂

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.6.2025 22:15 (Boris grozni).
Moj PC  
1 4 hvala 0
15 godina

Na i7 FPS pada na 0 

hvala ti za ovaj info, uljepšao si mi dan 

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.6.2025 23:07 (forumaš).
4 godine
forumaš kaže...

Na i7 FPS pada na 0 

vidiš da se sve pokvari cim je neki crveni proizvod u kanti

sramotno i to se naziva naj cpu danasnjice za gaming?🤦😂Nema opravdanja💩

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.6.2025 23:53 (Boris grozni).
15 godina
Boris grozni kaže...
forumaš kaže...

Na i7 FPS pada na 0 

Kad si čorav ko kokoš, vidiš da se sve pokvari cim je neki crveni proizvod u kanti   sramotno i to se naziva naj cpu danasnjice za gaming?🤦😂Nema opravdanja💩

Ha ha multi igra na 0 fpsa, pa to su nove razine ,,,🫣

🤡🤡🤡

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.6.2025 23:33 (forumaš).
4 godine
Intel Club (opća tema o procesorima)

Naravno sve ostalo nisi vidio?

Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina

Kaj da gledam dalje, kao da nije poznato da 3D keš ne doprinosi u svim igrama. U ovim GPU bound nasovima grafe su pre slabe da bi se testirao CPU a u multiju pada na 0.

Da je ryzen bolesno skup sigurno da je, ali ti i sam znaš da se 4 cpu procesor zaguši bez problema, od tuda i ta nula.

4 godine
Dakle poluproizvod, nema opravdanja, Intel se nije opravdavao 20+g konstantno je nudio bolje više i brze bez iznimke, ali ovo da ce 4/8cpu iz 2017 rasturiti 8/16 cpu iz 2025 je sramotno kakav god scenario da je u pitanju, tak da sad mozete dalje nastaviti s vrijedanjem i opravdavanjima.zz
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 0:06 (Boris grozni).
Moj PC  
1 5 hvala 0
5 godina
Intel Club (opća tema o procesorima)

3D keš je dobar samo za hvalisanje u FHD(1080P) benčmarkovima sa RTX5090.

Kod uredno složenog kompa GPU je u 90% slučajeva usko grlo, a u toj situaciji je tak svejeno koji je CPU unutra.

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 0:15 (NoDe31).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Boris grozni kaže...
Dakle poluproizvod, nema opravdanja, Intel se nije opravdavao 20+g konstantno je nudio bolje više i brze bez iznimke, ali ovo da ce 4/8cpu iz 2017 rasturiti 8/16 cpu iz 2025 je sramotno kakav god scenario da je u pitanju, tak da sad mozete dalje nastaviti s vrijedanjem i opravdavanjima.zz

Nije poluproizvod nego CPU gaming revolucija za razliku od Intelivih malih jezgri koji imitira mobilne procesore. Ne znam o kakvom rasturanju pričaš kad pada na 0 fpsa.

9 godina
forumaš kaže...
Boris grozni kaže...

Nije poluproizvod nego CPU gaming revolucija za razliku od Intelivih malih jezgri koji imitira mobilne procesore. Ne znam o kakvom rasturanju pričaš kad pada na 0 fpsa.

" Kupit će i tebi sine tata tramvaj"... kako kaže vic, tj napravit će i Intel CPU sa 3D cacheom, čini mi se da to imaju u planovima, kao i chiplete s kojima su zakasnili 5 godina, ili se varam?

4 godine
forumaš kaže...
Boris grozni kaže...

Revolucija? 

8g razlike? Moj 14600k u cinebenchu r23 ima skoro 28000 o kakvoj ti revoluciji pricas? da je 9800x3d trebao bi sve ovo satrati i samljeti u bilo cemui vama se svasta moze prodati kao nesto najbolje

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Intel i5 Club
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice