Ako imate viška processora AM2 zaključana tema

poruka: 8
|
čitano: 1.882
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Ako imate viška processora AM2

Haj forumašima i forumašice. Molio bi malu pomoć pa ako imate viška processora da mi dajete na poklon ili kupim za 100kn ali da je 100% ispravan jer naime sam dobio na poklon matićnu ploču ASROCK AM2NF3-VSTA pa mi trebao processor AM2 i ako imate viška memoriju DDR2 od 1 ili 2 Gb DDR memoriju ( može i na poklon ili mjenjam matićnu ASROCK K7S41GX s processorom i hladnjaku koji je 100 % ispravan. Ja sam nezaposlen osoba pa mi je jako teško za kupiti tolike cijene pa bi morao slagat da ja mogu ići  na internetu za potragu za nov posao. Pa ako imate volju pomoći, molimo vas javite i vašu sugestiju u pomoći i možete pisati na privatu ili ovdje možete odgovoriti. Unajprijed hvala.

Nenad
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Nello takvih kao ti mi je žao, nemaju se gdje zaposliti (nije to tako samo u RH) i ne mogu uživati.

Imao sam ja jedan procesor ali sam ga prodao, vidi na e-bayu, tamo imas jaaako jeftino za kupiti takve procesore.

Good luck!

a.k.a MindFreak MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Ako imate viška processora AM2
Koja adresa na E-bayu?
Nenad
15 godina
neaktivan

joj...baš mi te je zao..a ja sam svoj amd athlon 5000+ strgao

17 godina
Nello kaže...
Koja adresa na E-bayu?

Ne moze se niti na E-bayu tako jeftino pronac, osim ako ces sjedit i pratit aukcije... Vidim da ne znas za adresu e-baya pa sam 100% siguran da nemas niti mogucnost placanja preko Pay Pala. Idi na Njuškalo ili Plavi oglasnik i tamo pronadji.

16 godina
odjavljen
i solve my problems with the gun
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

možda bi ti dao ili prodao hyperion svoj amd athlon 5000+ be?pitaj njega

16 godina
Imbra12 kaže...

možda bi ti dao ili prodao hyperion svoj amd athlon 5000+ be?pitaj njega

Pitanje je, da li ga još ima.

a.k.a MindFreak MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice