Cooler za i7 920?

poruka: 10
|
čitano: 1.850
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Cooler za i7 920?

Zelio bih kupiti neki cooler za svoj proc. Sada mi radi na 3.0 ghz (150x20) pod stock coolerom.

Mozete preporuciti neki cooler za moj proc? Navodno da pase v8 al sa nekim adapterima ,a i dosta je skup. Izgled mi nije toliko vazan, vec cista sposobnost coolera da hladi.

moj xfire: cajkoteka ; CLAN: http://www.internet-zona.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Cooler za i7 920?
JURGOLINHO kaže...

Zelio bih kupiti neki cooler za svoj proc. Sada mi radi na 3.0 ghz (150x20) pod stock coolerom.

Mozete preporuciti neki cooler za moj proc? Navodno da pase v8 al sa nekim adapterima ,a i dosta je skup. Izgled mi nije toliko vazan, vec cista sposobnost coolera da hladi.

Megahalems

TRUE

Venomous x

Ako su ti preskupi,onda mugen2,yasya,freezer extreme iako ni ti nisu baš jeftini,sve ovisi o tome koliko si spreman potrošiti.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.7.2010 12:17 (iwan).
16 godina
neaktivan
JURGOLINHO kaže...

Mugen 2,Yasya,Performa u P&P kombinaciji

16 godina
Cooler za i7 920?

Skini cjenike oprić informatike, imaju sve prolimateche, OCZ-e, Noctu-e, thermalright

Par najrjedih i najboljih air coolera koje imaju:

TRUE               400kn

TRUE black      420kn

TRUE copper   730kn

Noctua DH-14 550kn

CM V10           800kn

Mega shadow 500kn

Megahlems     380kn

Materhorn      480kn

Ovo su sve fantasticni cooleri koji ce drzati i7 bez problema na 4.2Ghz

Bolje ispasti kreten nego iz aviona
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
JURGOLINHO kaže...
Navodno da pase v8 al sa nekim adapterima ,a i dosta je skup.

Prethodni su već rekli najbolje što možeš kupiti za i7. Ja bih se samo nadovezao na ovo pitanje o V8: Paše na socket 1366 s adapterima koji dođu u kompletu zajedno s adapterima za sve ostale sockete. Prije kupnje je uvijek dobro provjeriti s prodavačem.

Hladnjak je ok ali njegova konstrukcija (mreža vertikalno i horizontalno raspoređenih metalnih "latica") zahtjeva opaki ventilator da kroz sve to progura svježiji zrak. Također, konstrukcija uzrokuje pojačano zadržavanje prašine pa ga je potrebno propuhati s vremena na vrijeme. Inače, tremperature drži sasvim solidno.

Google is your friend
15 godina
Cooler za i7 920?

ja sam cuo da su mugen 2 i katana 2 super cooleri, dosta ljudi ih koristi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cooler za i7 920?

A sto velite za katanu 3? Dali je ovaj cooler ok jer mi nema smisla bez veze bacati lovu na neki skupi  kad ne mislim obarati nekakve rekorde sa frekvencijama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Cooler za i7 920?

Mislim da katana nije dovoljna za i7, uzmi CM Hyper212 za 230kn, on je puno bolji.

Bolje ispasti kreten nego iz aviona
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cooler za i7 920?

Vjerojatno cu uzeti Megahalems.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
JURGOLINHO kaže...

Vjerojatno cu uzeti Megahalems.

Ako si spreman izdvojiti toliko onda topla preporuka.Hladnjak je odličan  i definitivno nećeš pogriješiti.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice