Pozdrav..na navedenoj ploči RAMi rade samo u single chanelu....isti ti rami na maximus IV gene z ploči rade u dual chanelu...što može biti problem,kako da rade u dual chanelu?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav..na navedenoj ploči RAMi rade samo u single chanelu....isti ti rami na maximus IV gene z ploči rade u dual chanelu...što može biti problem,kako da rade u dual chanelu?
jesi gledao memory suport listu? i o kojoj se ploci tocno radi?
Jesi uključio rame u slotove iste boje? Vjerovatno jesi ali ne škodi pitati .
asrock fatality p67 pro b3
gskill sniper,ripjawsx,i mushkin silverline sam probao..rade samo u single chanellu
asrock fatality p67 pro b3
gskill sniper,ripjawsx,i mushkin silverline sam probao..rade samo u single chanellu
ta ploca ocigledno ima gadnih problema s ram slotovima, vidim ljudima rikavaju naveliko, odbijaju raditi i jos stotine problema samo s tim...takoder sam zamjenio istu(pod garom) ali problem s paljenjen, nekad oce nekad nece...zato sam i pitao koja tocno plocalp
posto ti nemrem vratiti odgovor na pm, s dual odnosno single chanell modom nisi nista izgubio, cisto par zanemarivih brojki u benchevima, cak ni quad chanel mod neodskace perfomansama tako da ne zamaraj se tim...
nemogu ti poslat pp oces mjenjat kuciste za thermaltake V3 black edition sa stock ventom i zalman blue led 80mm
prijatelju,preuredio sam si HAF i super zadovoljan sam sad..tako da ne