Asrock 890gx extreme 3 vs ASUS Crosshair IV

poruka: 9
|
čitano: 1.976
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

don_kihoty

ajde napravi usporedbu onak kako si napravio sa asrock 890gx vs asus m4a89gtd

ako nije problem, da vidim kaj je tu bolje i isplativije (btw. napiši koja je razlika između asrock 890gx i fx)

cele303

kad on to napravi onda ti postaj da li je to kaj je on napisao ok ili imaš nekaj za dodat pošto si je imal u rukama i videl kak radi

(ne zanima me koliko je fps napravila u kojoj igri nego overall zaključak kaj bi od toga uzeo da si miran, da bu to radilo kak treba)

naravno, i svi drugi neka se uključe ako imaju kaj argumentirano za postat

respect

hr_dabar

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.5.2010 11:42 (hrvatski.dabar).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Asrock 890gx extreme 3 vs ASUS Crosshair IV
hrvatski.dabar kaže...

don_kihoty

ajde napravi usporedbu onak kako si napravio sa asrock 890gx vs asus m4a89gtd

ako nije problem, da vidim kaj je tu bolje i isplativije (btw. napiši koja je razlika između asrock 890gx i fx)

cele303

kad on to napravi onda ti postaj da li je to kaj je on napisao ok ili imaš nekaj za dodat pošto si je imal u rukama i videl kak radi

(ne zanima me koliko je fps napravila u kojoj igri nego overall zaključak kaj bi od toga uzeo da si miran, da bu to radilo kak treba)

naravno, i svi drugi neka se uključe ako imaju kaj argumentirano za postat

respect

hr_dabar

Razlika izmedu 890gx i 890fx ti je u tome sta 890gx ima integriranu grafu(HD 4290) na sebi.

addicted to HD :)
15 godina
neaktivan
benko kaže...

Razlika izmedu 890gx i 890fx ti je u tome sta 890gx ima integriranu grafu(HD 4290) na sebi.

heh, toliko sam i ja vidio, ali sam mislio ima li još kaj razlika u ostalim glupostima (broj utora, kontrolera, podrška za nekaj i sl.)

pa da ne gledam i proučavam bezveze kad njih dvojica to znaju napamet (pa jednog dana možda i čevapi padnu kad dođem u zg ili si)

17 godina

Kaj se samog naslova tice... Normalno da je Asus bolji... Pa pogledajte samo heatsinkove...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hrvatski.dabar kaže...
benko kaže...

heh, toliko sam i ja vidio, ali sam mislio ima li još kaj razlika u ostalim glupostima (broj utora, kontrolera, podrška za nekaj i sl.)

pa da ne gledam i proučavam bezveze kad njih dvojica to znaju napamet (pa jednog dana možda i čevapi padnu kad dođem u zg ili si)

Jedina razlika u konektorima je ta sta 890GX ima HDMI/DVI konektor..ostali broj konektora ovisi o proizvodacu ploca..a u ostalom kao da je bitno jel imas 10 ili 16 SATA konektora ;)

addicted to HD :)
15 godina
neaktivan
benko kaže...

Jedina razlika u konektorima je ta sta 890GX ima HDMI/DVI konektor..ostali broj konektora ovisi o proizvodacu ploca..a u ostalom kao da je bitno jel imas 10 ili 16 SATA konektora ;)

mislio sam na podršku za usb 3.0 ( da li su svi 3.0 ili su pol/pol sa usb 2.0), sata 6 gb (isto kao  u zagradi za usb), vrstu i količinu raid kontrolera i tak to

15 godina
neaktivan
Batista kaže...

Kaj se samog naslova tice... Normalno da je Asus bolji... Pa pogledajte samo heatsinkove...

zakaj bi bilo normalno ak ne mislim klokat nego ih držat na defaultu, ako i jedna i druga drže normalnu temperaturu,

jednake su kvalitete glede kondića i ostalih usputnih dobrih stvari,

a asrok ima bolje fičerse i podršku i sl. naravno da budem uzeo asrokicu

ne kažem da nisi u pravu nego samo da to malo argumentiraš

peace

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.5.2010 12:07 (hrvatski.dabar).
17 godina

Ok, obje ploce su stvorene za OC pa sam gledao na to kao primarnu stvar...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Batista kaže...

Ok, obje ploce su stvorene za OC pa sam gledao na to kao primarnu stvar...

sve ok

no isto tako ako uzmemo da su stvorene za OC to znači da su im početne vrijednosti prilično dobre

a isto tako i potpuno safety bez obzira na nešto povišene performanse/karakteristike nego na standardnim pločama za svakodnevni rad

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice