AMD Sempron 140

poruka: 6
|
čitano: 1.843
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
AMD Sempron 140

Pozz imam nekoliko pitanja.Overclockiro sam cpu na 3.6 ghz , a prije je bio na 3.16 pa sam smanjio na 3.6. Kad je bio na 3.16 ghz nakon nekoliko minuta bi mi komp zasteko i moro bih ga restartirat. Znate mozda na kolko bi bilo najbolje da ga podesim u biosu i zasto mi zablokira temperatura mi je ok 31cel. mislim da je to ok?? ??? Molim pomoc{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.1.2011 21:38 (dodo9).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AMD Sempron 140

Može biti više od jedne stvari (premalo volti, preagresivne postavke memorije ...) ... kladim se da na forumu ima neka tema o overclockingu AMD procesora {#}

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
AMD Sempron 140

Hvala ti puno trazio sam, ali nisam naso bas nesto jako korisno.Overclociro sam ga sad na 3.51 GHz {#}. Ako ce ovako nastavit radit a da se ne srusi bit ce super poveco sam mu i voltazu : Core voltage :  1.424    V

Core speed   : 3510.0  MHz

Bus Speed     : 260.0    MHz

Multiplier   : X13.5                Zanima me kako bih mogao provjerit dal je to stabilno i dal mu treba jos voltaze???

koristim CPUID I HW MONITOR

???

PS: Ako je neko vec overclockirao semprona 140 zamolio bih ga da mi kaze na kolko je namjestio postavke. Hvala

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.1.2011 22:26 (dodo9).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: AMD Sempron 140
dodo9 kaže...

Pozz imam nekoliko pitanja.Overclockiro sam cpu na 3.6 ghz , a prije je bio na 3.16 pa sam smanjio na 3.6. Kad je bio na 3.16 ghz nakon nekoliko minuta bi mi komp zasteko i moro bih ga restartirat. Znate mozda na kolko bi bilo najbolje da ga podesim u biosu i zasto mi zablokira temperatura mi je ok 31cel. mislim da je to ok?? ??? Molim pomoc{#}

Koliko ja znam 3.6 je vece od 3.16 tako da nisi nista smanjija  nego naprotiv poveca si.....

17 godina
RE: AMD Sempron 140
dodo9 kaže...

Hvala ti puno trazio sam, ali nisam naso bas nesto jako korisno.Overclociro sam ga sad na 3.51 GHz {#}. Ako ce ovako nastavit radit a da se ne srusi bit ce super poveco sam mu i voltazu : Core voltage :  1.424    V

Core speed   : 3510.0  MHz

Bus Speed     : 260.0    MHz

Multiplier   : X13.5                Zanima me kako bih mogao provjerit dal je to stabilno i dal mu treba jos voltaze???

koristim CPUID I HW MONITOR

???

Najbolje buš procesor i memoriju usput testiral sa OCCT, a njega moš skinut u paketu sa ostalim popularnim programima. Svi programi su u portabilnim verzijama  normalno, tam imas i kak podesit OCCT i ostalo za njega upute na fotki. 30 minuta bude dost da se vidi jel stabilno sigurno, pa tak i napravi a taj proc ostavi na 3.5ghz to je to nema potrebe dizat višlje.{#}

http://www.mediafire.com/?i7mzppncgz79vat

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.1.2011 22:31 (rambox).
16 godina
neaktivan
AMD Sempron 140

Mislio sam 3.60 oprostite . Hvala vam puno na pomoci{#}

isprobo sam onaj program testiro sam ga i kaze da je naso gresku . kako mogu znat sta mu treba dodat ili oduzet?

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.1.2011 15:50 (dodo9).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice